ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος από την Εστεγκάλ ο Στραματσόνι

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΥΠΟΥ ΠΑΟ.(EUROKINISSI-ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΟ.(EUROKINISSI-ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ) EUROKINISSI

Οι καθυστερημένες πληρωμές στους μισθούς έφεραν την οριστική αποχώρηση του Αντρέα Στραματσόνι και του επιτελείου του από την Εστεγκάλ, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Ιταλός τεχνικός.

Τον περασμένο Ιούνιο ο Αντρέα Στραματσόνι πήρε την απόφαση να μετακομίσει από την Ευρώπη στην Ασία για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Ιράν για λογαριασμό της Εστεγκάλ, ωστόσο η συνεργασία αυτή δεν κατάφερε να στεριώσει.

Όχι λόγω των αποτελεσμάτων, με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού να έχει την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά ελέω της οικονομικής κατάστασης της Εστεγκάλ, με τη διοίκηση να μην είναι συνεπής όσον αφορά στις υποσχέσεις της για την καταβολή των μισθών και να επεμβαίνει η FIFA για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Το αποτέλεσμα; Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία απεφάνθηκε πως υπηρχαν παρατυπίες όσον αφορά στην πληρωμή του "Στράμα" και των συνεργατών του από την ιρανική ομάδα και έκανε δεκτό το αίτημά του για λύση του συμβολαίου, με τον Ιταλό να κοινοποιεί το αντίο μέσω γραπτής δήλωσης.

ÐÁÏ - ÔÓÂÏËÅ (ÖÉËÉÊÏÓ ÁÃÙÍÁÓ) 
(EUROKINISSI/ACTION IMAGES)
ÐÁÏ - ÔÓÂÏËÅ (ÖÉËÉÊÏÓ ÁÃÙÍÁÓ) (EUROKINISSI/ACTION IMAGES) EUROKINISSI

"Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, Μάρκο Κάσερ, Σεμπάστιαν Εντουάρντο και Όμαρ Ντανέζι ευχαριστούμε όλους τους παίκτες της πρώτης ομάδας για τις σπουδαίες εμφανίσεις τους και για την επαγγελματική συνεργασία που είχαμε και η οποία επέτρεψε στην ομάδα να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης, παρά τις δυσκολίες των τελευταίων μηνών.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και τους οπαδούς της Εστεγκάλ για την εκπληκτική τους υποστήριξη όλη αυτή την περίοδο και τους εύχομαι να μπορέσουν να γιορτάσουν μαζί με την ομάδα όλες τις χαρές που αξίζουν.

Με σφιγμένη την καρδιά, αναγκάστηκα να φύγω, ελπίζοντας πως κάποια ημέρα στο μέλλον θα μπορέσουμε να είμαστε και πάλι μαζί", αναφέρει μέσω ανακοίνωσης ο Στραματσόνι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ