ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταβαρέλι: "Ο Ροναλντίνιο ήταν βέβαιος ότι θα έβγαινε από τη φυλακή"

Ταβαρέλι: "Ο Ροναλντίνιο ήταν βέβαιος ότι θα έβγαινε από τη φυλακή"
AP PHOTO/JORGE SAENZ

Ο Παραγουανός παλαίμαχος διεθνής γκολκίπερ, Ρικάρντο Ταβαρέλι, θυμήθηκε την επίσκεψη στη φυλακή της Ασουνσιόν για να δει τον Ροναλντίνιο, ο οποίος εμφανιζόταν βέβαιος ότι θα τελείωνε η περιπέτειά του.

Την ίδια ώρα που οι δικηγόροι του Ροναλντίνιο προσπαθούν να πείσουν τις δικαστικές αρχές της Παραγουάη να επιστρέψει ο πελάτης τους στη Βραζιλία ( το πρώτο αίτημα απορρίφθηκε ομόφωνα), ο Ρικάρντο Ταβαρέλι θυμήθηκε σε συνέντευξη του την επίσκεψη στο κελί των φυλακών της Ασουνσιόν για να δει τον κρατούμενο πρώην σταρ των Μίλαν, Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν-Ζερμέν.

Ο 49χρονος Παραγουανός πρώην τερματοφύλακας των Ολίμπια, Γκρέμιο, Ολίμπια, Σπορτίβο Λουκένιο υποστήριξε ότι ο "Ρόνι" έδινε την εντύπωση την εντύπωση ότι ήταν ήρεμος και τη βεβαιότητα ότι θα τελείωνε η περιπέτειά του.

"Επισκέφτηκα τον Ροναλντίνιο και τον αδερφό του στη φυλακή για να τους δώσω κουράγιο. Είναι μια δυσάρεστη υπόθεση, είναι παγκόσμιο ίνδαλμα. Μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν ήρεμος και βέβαιος ότι θα έβγαινε. Όπως όλοι ελπίζω αυτό να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο", υποστήριξε ο 40χρονος Παραγουανός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός του παραμένουν στο ξενοδοχείο "Palmagora" της Ασουνσιόν σε κατ' οίκον περιορισμό, για το γεγονός πως προσπάθησαν να μπουν στη χώρα με πλαστά διαβατήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ομόφωνα απορρίφθηκε το αίτημα επιστροφής στη Βραζιλία
Ροναλντίνιο: "Θα δώσω ένα μεγάλο φιλί στη μαμά μου όταν τελειώσουν όλα αυτά"

Photo credits: AP Images

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ