Τάκλιν βγαλμένο από "Καράτε Κιντ" και Μπρους Λι στην Ουκρανία! (VIDEO)

Ένα απίθανο μαρκάρισμα που παραπέμπει σε πολεμικές τέχνες έγινε στην 2η κατηγορία της Ουκρανίας, με τον δράστη να επιχειρεί να... κόψει στη μέση τον αντίπαλο του!

Την Δευτέρα (8/10) στην αναμέτρηση της Ξάνθης με την ΑΕΛ, ο Ντε Λούκας έκανε ένα βάναυσο τάκλιν στον Μιλοσάβλιεβιτς, που από τύχη βγήκε όρθιος από το γήπεδο. Με τον Ισπανό μέσο να τιμωρείται με... κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Λάμπρου.

Στην 2η κατηγορία της Ουκρανίας ο Μίκολα Κβάσνι, αμυντικός της Πρικαρπάτια, είπε να ανεβάσει level στην επικινδυνότητα ενός τάκλιν.

Έτσι αποφάσισε να επιχειρήσει μια εναέρια κλωτσιά, βγαλμένη μέσα από ταινίες του Μπρους Λι, που λίγο έλειψε να κόψει στη μέση τον αντίπαλο του!

Ο ρέφερι της αναμέτρησης πάντως έκανε αυτό που έπρεπε και απέβαλλε τον παίκτη της Πρικαρπάτια, ακόμη κι αν τελικά ο παίκτης που δέχθηκε το χτύπημα κατάφερε να βγει όρθιος από το γήπεδο...

Δείτε το video:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Νταϊάνα Ιγροπούλου, τι ακριβώς κάνεις συνέχεια στο Τόκιο;

Η Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς 2009 έχει 'οργώσει' τα τελευταία οχτώ χρόνια τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Εννοείται πως το χάσαμε για πάντα το κορμί πατριώτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ