ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πρώτα γκολ του Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ

Τα πρώτα γκολ του Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς σημείωσε τα πρώτα του γκολ με την Αλ Ιτιχάντ. Ο Σέρβος πρώην φορ του ΠΑΟΚ σημείωσε και τα δύο τέρματα του νικηφόρου (2-0) αγώνα με την Αλ Φέιχα του Αλέξανδρου Τζιόλη. (VIDEO)

Την Παρασκευή (8/3) η Αλ Ιτιχάντ υποδέχτηκε την Αλ Φέιχα, ομάδα στην οποία παίζει ο Αλέξανδρος Τζιόλης (πέρασε στον αγώνα στο 74'). Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς σημείωσε τα πρώτα του γκολ από την ημέρα που πήρε μεταγραφή στους Σαουδάραβες.

Ο Σέρβος πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 1-0 στο 62'. Χρειάστηκε να περάσει 1 μήνας και 26 μέρες παραμονής στη Σαουδική Αραβία για να βρει δίχτυα ο 28χρονος, με δεδομένο ότι ανακοινώθηκε στις 10 Ιανουαρίου!

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση του πρωταθλήματος, ο "Πρίγιο" βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά, στο 90ό λεπτό με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή. Μέχρι σήμερα είχε καταγράψει πέντε συμμετοχές με την Αλ Ιτιχάντ, τέσσερις για το πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο.

Η Αλ Ιτιχάντ είναι πλέον 13η με 19 βαθμούς σε 23 ματς (4 νίκες, 7 ισοπαλίες, 12 ήττες), ενώ η Αλ Φέιχα έχει και αυτή 19 σε ισάριθμους αγώνες, αλλά υστερεί στην ισοβαθμία.

Δείτε πώς σκόραρε:



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ