ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο στον εισαγγελέα

Portugal's Cristiano Ronaldo controls the ball, during a training session in St. Petersburg, Russia, Friday, June 23, 2017. Portugal will play New Zealand in a Confederations Cup, Group A soccer match scheduled for Saturday. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Portugal's Cristiano Ronaldo controls the ball, during a training session in St. Petersburg, Russia, Friday, June 23, 2017. Portugal will play New Zealand in a Confederations Cup, Group A soccer match scheduled for Saturday. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του γραφείου που τον εκπροσωπεί και τόνισε πως δεν έχει κρύψει ποτέ τίποτα απ΄την εφορία, ενώ δεν θα κάνει άλλο σχόλιο μέχρι την απόφαση της δικαιοσύνης

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θέλησε να μιλήσει στους δημοσιογράφους βγαίνοντας απ'το δικαστήριο της Μαδρίτης, αλλά αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της εταιρίας που τον εκπροσωπεί (Gestifute / Ζόρζε Μέντες).

"Το ισπανικό ταμείο γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια για το εισόδημά μου, καθώς έχει δοθεί κάθε πληροφορία σε αυτούς, ποτέ δεν έκρυψα τίποτα και ποτέ δεν προσπάθησα να αποφύγω φορολόγηση", αναφέρει ο Πορτογάλος, ο οποίος κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 14.700.000 ευρώ.

"Πιστεύω πως όλοι πρέπει να πληρώνουν τους φόρους βάσει του εισοδήματός τους. Αυτοί που με γνωρίζουν ξέρουν τι ζητώ απ'τους συμβούλους μου να κάνουν: να έχουν τα πάντα ενημερωμένα και τα πάντα να πληρώνονται άμεσα, καθώς δεν θέλω προβλήματα".

"Διατήρησα την δομή αυτών που διαχειρίζονταν τα οικονομικά μου όταν ήρθα στην Ισπανία απ'την Αγγλία, με δικηγόρους που μου πρότεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αρκετό καιρό πριν καν σκεφτώ να έρθω στην Ισπανία. Η δομή ήταν κανονική στην Αγγλία, με επικύρωση ως νόμιμη απ'το αγγλικό ταμείο".

"Είναι ώρα να αφήσουμε την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της. Πιστεύω στην δικαιοσύνη και ελπίζω πως και σε αυτήν την υπόθεση θα πάρει τη σωστή απόφαση".

"Για να αποφύγω οποιαδήποτε περιττή πίεση ή οποιαδήποτε συμβολή σε μια παράλληλη δίκη, αποφάσισα ότι δεν θα προβώ σε άλλες δηλώσεις σχετικά με αυτό το θέμα μέχρι να ληφθεί η απόφαση".

AP Photo/Dmitri Lovetsky

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ