ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα λόγια σεβασμού του Μουρίνιο για Εμπαπέ

PSG forward Kylian Mbappe celebrates after scoring the opening goal during the French League One soccer match between Saint-Etienne and Paris Saint-Germain, at the Geoffroy Guichard stadium, in Saint-Etienne, central France, Sunday, Feb. 17, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
PSG forward Kylian Mbappe celebrates after scoring the opening goal during the French League One soccer match between Saint-Etienne and Paris Saint-Germain, at the Geoffroy Guichard stadium, in Saint-Etienne, central France, Sunday, Feb. 17, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP PHOTO/LAURENT CIPRIANI

Μέσι και Ρονάλντο ερίζουν και φέτος για τον τίτλο του κορυφαίου, όμως ο Μουρίνιο πιστεύει πως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή βάσει ηλικίας είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ (VIDEO).

Μέσι, Ρονάλντο ή μήπως Νεϊμάρ; Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει απεριόριστο σεβασμό για τον Αργεντινό, τον Πορτογάλο και τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ που είναι τα "αφεντικά" σε Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα, όμως άλλος του έχει "κλέψει την καρδιά".

Αυτός είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ, με τον "special one" να εκφράζει την άποψη στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε στο "Bein Sports" ότι ο πρωταθλητής κόσμου με την Εθνική Γαλλίας είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, σε συνάρτηση με την ηλικία του.

"Για έναν παίκτη όπως ο Εμπαπέ όταν μιλάς για το μέλλον, δεν χρειάζεται να λες τι θα γίνει σε 5, 10 χρόνια ο Εμπαπέ. Απλά εστίασε στο παρόν, είναι απολύτως εκπληκτικός.

Νομίζω πως για την ηλικία του -αν σκεφτούμε πως ο Ρονάλντο και ο Μέσι είναι πάνω από 30 και ο Νεϊμάρ είναι 27-28 ετών- σε οικονομικό επίπεδο είναι ο πολυτιμότερος παίκτης στον κόσμο.

Είναι ο ακριβότερος παίκτης σε ένα υποθετικό μεταγραφικό παζάρι. Είναι ο ακριβότερος παίκτης στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά στις αρετές του δεν θέλω να πω πολλά, απλά θέλω να πω επειδή είναι Γάλλος ότι είναι incroayble (απίστευτος). Μία λέξη λέει τα πάντα", δήλωσε χαρακτηριστικα ο Μουρίνιο, ο οποίος ερωτηθείς για το δικό του μέλλον, απάντησε:

"Θέλω να συνεχίσω να νικώ, το που θα γίνει αυτό δεν το ξέρω".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ