ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα instagram stories του Κόστα που εξόργισαν τη Νάπολι

Τα instagram stories του Κόστα που εξόργισαν τη Νάπολι

Ο Ντόουγκλας Κόστα με ποσταρίσματα που έκανε στο instagram πρόβαλε ομοιώματα φερέτρων με το όνομα του Ινσίνιε και μπλουζάκια με υβριστικό περιεχόμενο κάτι που εξόργισε τη Νάπολι.

Αρκετοί οπαδοί της Γιουβέντους ξεπέρασαν τα όρια κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Ντόουγκλας Κόστα με τα instagram stories του έβαλε φιτιλιές στη σχέση των "μπιανκονέρι" με τη Νάπολι.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ανέβασε αρκετά video και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της παρέλασης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πιάσει και πλάνα τα οποία σίγουρα δεν ταιριάζουν στο αθλητικό ιδεώδες.

Αρχικά, μέσω της κάμερας που χρησιμοποίησε, έδειξε live τα τρία φέρετρα (ομοιώματα) που είχαν φτιάξει οι τιφόζι των Τορινέζων και τα οποία είχαν χρώμα γαλάζιο και το όνομα του Ινσίνιε πάνω σε αυτά, ενώ στη συνέχεια ανέβασε φωτογραφία όπου ένας φίλος της "Γιούβε" κρατούσε επιγραφή που έγραφε: "Νάπολι σκατά"...

Τα instagram stories του Κόστα που εξόργισαν τη Νάπολι

Η αντίδραση της Νάπολι ήρθε μερικές ώρες αργότερα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της. Όπως θα δείτε ακριβώς από κάτω χρησιμοποιώντας ένα στιγμιότυπο από το live video του Ντόουγκλας Κόστα εξέφρασε την οργή της για τα όσα έγιναν. "Είμαστε πραγματικά εξοργισμένοι από την επαίσχυντη και προσβλητική συμπεριφορά κάποιων παικτών της Γιουβέντους σήμερα. Σοβαρές χειρονομίες προσβάλλουν την αξιοπρέπεια ενός λαού και ενός Ναπολιτάνου όπως ο Ινσίνιε. Είναι απαράδεκτο" αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό tweet.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ