Συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβρη ο Τσάβι

Τσάβι (AP Photo/Manu Fernandez)

Συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβρη ο Τσάβι

Ο Τσάβι Ερνάντεθ, ο οποίος τον Ιανουάριο έκλεισε τα 38 έτη, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Αλ-Σαντ τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβριο του 2018.

Ο Τσάβι Ερνάντεθ βρίσκεται εδώ και 3 χρόνια στο Κατάρ αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Αλ-Σαντ. Ωστόσο, ο 38χρονος ποδοσφαιριστής δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα δηλώνοντας πως προτίθεται να συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2018.

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στο Κατάρ, στις 14 Απριλίου, αναμενόταν και η απόσυρση του Τσάβι. Ο 38χρονος γνωστοποίησε πως δεν σκοπεύει άμεσα να σταματήσει, δηλώνοντας ότι θέλει να συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο.

Όσον αφορά μετά το 2018, ανέφερε πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις φυσικές δυνάμεις του, μην αποκλείοντας το ενδεχόμενο να αγωνίζεται στα γήπεδα του Κατάρ και το 2019.

Σήμερα (07/05, 19:15) η ομάδα του, η Αλ-Σαντ, δίνει το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των "16" του Ασιατικού Champions League απέναντι στην Αλ-Αχλί από την Σαουδική Αραβία.

Επιπλέον, υπενθυμίζεται πως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010 έχει συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αλ-Σαντ μόλις αποσυρθεί. Τέλος, είναι πιθανό να αναλάβει και την εθνική ομάδα του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διοργανώσει το 2022.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24