ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζει απτόητος ο Σισέ

Marseille's forward Djibril Cisse reacts after he scored against Lyon, during their French League one soccer match in Marseille, southern France, Sunday, April 6, 2008. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's forward Djibril Cisse reacts after he scored against Lyon, during their French League one soccer match in Marseille, southern France, Sunday, April 6, 2008. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα αγωνιστεί τουλάχιστον για έναν ακόμα χρόνο αφού συμφώνησε με τη Βιτσέντζα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Όλοι πίστευαν ότι η Ιβερντόν θα ήταν η τελευταία ομάδα της ποδοσφαιρικής καριέρας του Τζιμπρίλ Σισέ. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας του ετοίμασαν και μία ειδική φιέστα στο τελευταίο του παιχνίδι καλώντας στο γήπεδο την μητέρα του, όσο και τον μέντορα του, Γκι Ρου.

Όμως, εκείνος φαίνεται πως είχε άλλη άποψη. Ο Τζιμπρίλ Σισέ συμφώνησε με την Βιτσέντζα και του χρόνου θα αγωνιστεί στην τρίτη εθνική ομάδα του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Αυτή θα είναι η δωδέκατη ομάδα στην καριέρα του 37χρονου πια Τζιμπρίλ Σισέ και η δεύτερη του στην Ιταλία. Ο Γάλλος επιθετικός είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2011-12 στην Λάτσιο αμέσως μετά τη διετία του στον Παναθηναϊκό.

Μένει να δούμε εάν η αγωνιστική σεζόν του στη Βιτσέντζα θα είναι η τελευταία του ή θα υπάρξει και συνέχεια.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ