Συνελήφθη ο πρόεδρος της Έστερσουντ

Συνελήφθη ο πρόεδρος της Έστερσουντ

Ο πρόεδρος της Έστερσουντ, Ντάνιελ Κίντμπεργκ, συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (17/4) για φοροδιαφυγή

Σύμφωνα με την "Östersund Post", ο πρόεδρος της Έστερσουντ, Ντάνιελ Κίντμπεργκ, έχει συλληφθεί απ' το πρωί της Τρίτης (17/4) με την κατηγορία της λογιστικής απάτης (φοροδιαφυγή).

Η αστυνομία έκανε έφοδο το πρωί στο γραφείο του και κατέσχεσαν τον υπολογιστή, εν συνεχεία πήγαν και απ' το γραφείο του στον σύλλογο, όπου δεν υπήρχε υπολογιστής και όπως τονίζουν απ' την ομάδα: "Δεν πείραξαν ούτε στυλό".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες απ' τη Σουηδία, δύο άνθρωποι έχουν συλληφθεί για οικονομικό έγκλημα και ένας από αυτούς είναι ο πρόεδρος της Έστερσουντ.

Άπαντες στον σύλλογο έχουν υποστεί ένα μικρό... σοκ, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία, όπως τονίζουν, καθώς η εξέλιξη αυτή δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την ομάδα (έγινε η προπόνηση κανονικά).

Ο Ντάνιελ Κίντμπεργκ είναι 51 ετών και ήταν Συνταγματάρχης στο σουηδικό στρατό (με αποστολές σε Κογκό, Λιβύη και Βοσνία). Από το 2014 είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην δημοτική εταιρία στέγασης του Έστερσουντ (Östersundshem).

Η φοροδιαφυγή υπολογίζεται στα 500.000 ευρώ από χορηγίες! Ουσιαστικά το δεύτερο άτομο που έχει συλληφθεί είναι αυτό που αντιμετωπίζει το... σοβαρότερο πρόβλημα, με τον Κίντμπεργκ να έχει απλά συνεργασία μαζί του (κυρίως χορηγίες).

AP Photo/Ciaran Fahey

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24