Συνελήφθη ο ατζέντης του Κέβιν Μιραλάς

Ο μεγαλοατζέντης, Κριστόφ Ενροτό συνελήφθη στο Μονακό και κρατείται καθώς τ' όνομά του εμπλέκεται σε ξέπλυμα χρήματος. Ο Ενροτό διαθέτει λαμπερό πελατολόγιο με ονόματα όπως οι Κουρτουά, Καράσκο, Μιραλάς.

Νέα "βόμβα" στα θεμέλια του βελγικού ποδοσφαίρου και παγκοσμίως γενικότερα. Συνελήφθη στο Μονακό ο γνωστός ατζέντης, Κριστόφ Ενροτό για τον οποίο ήδη γίνονταν έρευνες για υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με την βελγική δικαιοσύνη "...οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν για δραστηριότητες ξεπλύματος χρήματος και διαφθοράς σε ό,τι αφορά μεταγραφές ποδοσφαιριστών..."

Ο Ενροτό αυτή τη στιγμή και σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα κρατείται σε αστυνομικό τμήμα του Πριγκιπάτου και ανακρίνεται. Επίσης, στη Λιέγη συνελήφθη και ο άμεσος συνεργάτης του ατζέντη του Κέβιν Μιραλάς, Κριστόφ Σενιό.

Αυτή είναι η δεύτερη επιχείρηση των Αρχών, μετά από εκείνη του Οκτωβρίου, ώστε να βγουν στο φως τα σκοτεινά σημεία που κρύβονται πίσω από τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Τον Οκτώβρη, υπενθυμίζουμε πως η δικαιοσύνη είχε μπει στα γραφεία της Άντερλεχτ, της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Βελγίου, ενώ είχε προβεί σε συλλήψεις άλλων ατζέντηδων σε πλαίσιο των ερευνών.

Photo Credits: AP Photo/Burhan Ozbilici

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.