ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ο τεχνικός της Βόρειας Ιρλανδίας

Northern Ireland coach Michael O'Neill gestures at the sideline during the World Cup Group C qualifying soccer match between Germany and Northern Ireland in Hannover, Germany, Tuesday, Oct. 11, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Northern Ireland coach Michael O'Neill gestures at the sideline during the World Cup Group C qualifying soccer match between Germany and Northern Ireland in Hannover, Germany, Tuesday, Oct. 11, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βόρειας Ιρλανδίας, Μάικλ Ο' Νιλ, συνελήφθη γιατί οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και η υπόθεσή του θα εκδικαστεί μετά από κομβικό παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Συνελήφθη στο Εδιμβούργο ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βόρειας Ιρλανδίας, Μάικλ Ο' Νιλ, με την υποψία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 48χρονος τεχνικός συνελήφθη λίγο μετά από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 10 Οκτωβρίου, δύο ημέρες μετά από τον τελευταίο αγώνα της χώρας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 με αντίπαλο τη Νορβηγία, που μπορεί να κρίνει και την έκβαση του ομίλου.

Ο Ο' Νιλ, ο οποίος ανέλαβε τη χώρα τον Φεβρουάριο του 2012 και την έχει οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες με αποκορύφωμα την πρόκριση στο Euro 2012, όπου έφτασε μέχρι τη φάση των 16, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για το θέμα.

Η ομοσπονδία της χώρας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επίσης δεν ήθελε να πάρει θέση, τονίζοντας ότι "γνωρίζει για το φερόμενο περιστατικό οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ του Μάικλ Ο' Νιλ" και ότι πρόκειται για "ζήτημα της αστυνομίας".

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ