ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνάντηση Πέρεθ - Κελαϊφί με φόντο Νεϊμάρ - Εμπαπέ

PSG's Kylian Mbappe, left, and PSG's Neymar, right, before the start of the French Cup soccer final between Rennes and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Kylian Mbappe, left, and PSG's Neymar, right, before the start of the French Cup soccer final between Rennes and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Συζήτηση με θέμα τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ θα έχουν οι Φλορεντίνο Πέρεθ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί σε γεύμα που θα δώσουν πριν το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Παρκ Ντε Πρενς" για την πρώτη αγωνιστική του Champions League (18/9, 22:00), με την " AS" να αποκαλύπτει πως οι πρόεδροι των δύο ομάδων έχουν προγραμματίσει γεύμα και μέσα σε όλα θα συζητήσουν και για τις υποθέσεις των Νεϊμάρ και Εμπαπέ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο ισχυροί άνδρες θα γευματίσουν σε εστιατόριο του Παρισιού, κάτι που κάνουν κάθε χρόνο και θα συζητήσουν για θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο, ενώ στο τραπέζι θα πέσει και το θέμα των δύο σταρ της γαλλικής ομάδας και πιθανής απόκτησής ενός εκ των δύο από την "Βασίλισσα".

Μάλιστα οι δύο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις, κάτι που συμβαίνει και με τα κλαμπ που διοικούν, σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα, που υπάρχει "παγωμάρα", μεταξύ των δύο πλευρών. Άλλωστε η ανταλλαγή του Αρεόλα με τον Κέιλορ Νάβας επιβεβαιώνει το γεγονός.

Για τον Κιλιάν Εμπαπέ τα πράγματα φαίνονται δύσκολα καθώς ο νεαρός wonderkid είναι το μέλλον της Παρί. Η Ρεάλ πάντως είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να αποκτήσει τον 20χρονο ποδοσφαιριστή, πριν μετακομίσει στο Παρίσι χωρίς να τα καταφέρει. Ο Κελαϊφί πάντως έχει προσπαθήσει αρκετές φορές να ξεκαθαρίσει πως δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε διαπραγματεύσεις καθώς όπως έχει δηλώσει "Για να κατακτήσεις το Champions League, δεν γίνεται να είσαι ένα κλαμπ που πουλάς".

Η περίπτωση του Νεϊμάρ πάντως είναι διαφορετική, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν θεωρείται αναντικατάστατος πλέον. Η Ρεάλ προσπάθησε να τον αποκτήσει το φετινό καλοκαίρι, όμως Ο Βραζιλιάνος έμεινε στο Παρίσι. Τα τερτίπια του αλλά και η ηλικία του τον καθιστούν αναλώσιμο και τον κατατάσσουν στους παίκτες που θα μπορούσαν να αγοράσουν οι "μερένγκες". Μάλιστα ο Αλ Κελαϊφί εμφανίζεται θετικός στο να μπει σε διαδικασίες διαπραγμάτευσης για την παραχώρησή του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ