ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχέδιο Ρεάλ - ΠΣΖ για ανταλλαγή Μπενζεμά - Καβάνι

Σχέδιο Ρεάλ - ΠΣΖ για ανταλλαγή Μπενζεμά - Καβάνι

Σύμφωνα με το "Bernabéu Digital", Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν-Ζερμέν σχεδιάζουν την ανταλλαγή των επιθετικών τους, Καρίμ Μπενζεμά και Έντινσον Καβάνι, αντίστοιχα.

Οι πρόεδροι των Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν-Ζερμέν, Φλορεντίνο Πέρεθ και Νασέρ Αλ-Κελαϊφί (αντίστοιχα), διατηρούν καλές σχέσεις και έχουν υπογράψει εδώ και χρόνια "σύμφωνο μη επίθεσης" ανάμεσά τους ως προς το μεταγραφικό τομέα.

Στο πλαίσιο αυτών των καλών σχέσεων, όπως μεταδίδει το "Bernabéu Digital", οι ομάδες της ισπανικής και γαλλικής πρωτεύουσας σχεδιάζουν την ανταλλαγή των επιθετικών τους.

Πρόκειται για τους Καρίμ Μπενζεμά και Έντινσον Καβάνι και η πιθανή ανταλλαγή προορίζεται - σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα - για το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η σχέση του Μπενζεμά με το κοινό των "μερένγκες" δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες της και ο επιθετικός της Ρεάλ βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στη Γαλλία.

Από την άλλη, ο Ουρουγουανός επιθετικός της Παρί Σεν-Ζερμέν ποτέ δε βγήκε από την ατζέντα της Ρεάλ. Μένει να φανεί εάν η ανταλλαγή θα πάρει "σάρκα και οστά" το προσεχές καλοκαίρι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ