ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σώθηκε από την τρομοκρατική επίθεση η αδερφή του Γκριεζμάν!

Σώθηκε από την τρομοκρατική επίθεση η αδερφή του Γκριεζμάν!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποκάλυψε μέσω των social media πως η αδερφή του βρισκόταν μέσα στο Bataclan τη στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης και πως κατάφερε να επιβιώσει.

Η μοίρα πήγε να παίξει πολύ άσχημο παιχνίδι στον Αντουάν Γκριεζμάν καθώς τη στιγμή που εκείνος αγωνιζόταν με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας κόντρα στη Γερμανία στο "Stade de France" η αδερφή του ήταν μεταξύ των χιλιάδων ανθρώπων που βρισκόταν στο Bataclan (συνεδριακός χώρος στον οποίο γινόταν συναυλία) όταν έγινε τρομοκρατική επίθεση.

Ευτυχώς για τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης και την οικογένειά του, η αδερφή του κατάφερε να γλιτώσει από το αιματοκύλισμα που προκάλεσαν οι καμικάζι αυτοκτονίας το βράδυ της Παρασκευής , και ο ίδιος εξέφρασε την ανακούφισή του μέσω μηνύματός του στο Twitter.

Σώθηκε από την τρομοκρατική επίθεση η αδερφή του Γκριεζμάν!

Την ίδια ώρα πάντως μοιράστηκε μαζί με όλο τον κόσμο ευχές για τις οικογένειες των πολλών θυμάτων της τραγωδίας που έπληξε το Παρίσι και τη Γαλλία.

"Ευχαριστώ τον Θεό που η αδερφη μου κατάφερε να βγει ζωντανή από το Bataclan. Όλες οι ευχές μου είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους", έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ