ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύνθημα από τους οπαδούς της Μπενφίκα η ανανέωση του συμβολαίου του Σάμαρη!

Benfica's Andreas Samaris, center and team captain Jardel carry the trophy around the stadium close to the fans after the Portuguese league last round soccer match between Benfica and Santa Clara at the Luz stadium in Lisbon, Saturday, May 18, 2019. Benfica won 4-1 to clinch the championship title. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Andreas Samaris, center and team captain Jardel carry the trophy around the stadium close to the fans after the Portuguese league last round soccer match between Benfica and Santa Clara at the Luz stadium in Lisbon, Saturday, May 18, 2019. Benfica won 4-1 to clinch the championship title. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Η λατρεία των οπαδών της Μπενφίκα για τον Αντρέα Σάμαρη δεν γνωρίζει όρια και αυτό το διαπίστωσε ο διεθνής μέσος και στα επινίκια για την κατακτηση του πρωταθλήματος (VIDEO).

Ο Αντρέας Σάμαρης έχει ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο με την Μπενφίκα και αυτό φάνηκε και στον αγώνα με την Σάντα Κλάρα το περασμένο Σάββατο, στο οποίο η ομάδα της Λισσαβώνας νίκησε με 4-1 και κατέκτησε το 37ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Ήταν το 80ο λεπτό όταν έγινε αλλαγή από τον προπονητή του, με τον 31χρονο διεθνή μέσο να δίνει τη θέση του στον Τάαραμπτ και να αποχωρεί συγκινημένος την ώρα που το κοινό στο "Λουζ" του απένειμε τα εύσημα για τον εκπληκτικό δεύτερο γύρο που διένυσε μέσω ενός μεγαλοπρεπούς standing ovation.

Δεν έμειναν ωστόσο μόνο στο χειροκρότημα οι φίλοι της Μπενφίκα αφού μία ημέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρήκαν την ευκαιρία να αποθεώσουν τον Σάμαρη με έναν ακόμα πιο ιδιαίτερο τρόπο, στο πλαίσιο της επίσκεψης της ομάδας στο προεδρικό μέγαρο.

Την ώρα που οι παίκτες της Μπενφίκα βγήκαν στο μπαλκόνι για να χαιρετίσουν το πλήθος, το σύνθημα "Ανανέωσε ο Σάμαρης" ("E o Samaris renovou") δονούσε την ατμόσφαιρα, με τον παίκτη να μην μπορεί παρά να χαμογελάει από ευτυχία εισπράττοντας τόσο μεγάλη αγάπη από τους φανς της Μπενφίκα.

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Μπενφίκα: Έξαλλοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια
Τα συγχαρητήρια του οπαδού Τσιτσιπά στην Μπενφίκα
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ