ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στους δέκα καλύτερους νεαρούς μέσους του κόσμου ο Σάλαϊ του ΑΠΟΕΛ

Στους δέκα καλύτερους νεαρούς μέσους του κόσμου ο Σάλαϊ του ΑΠΟΕΛ
Σάλαϊ

Ο 20χρονος Ούγγρος, Ρόλαντ Σάλαϊ, που αγωνίζεται στο ΑΠΟΕΛ συμπεριλήφθηκε στους δέκα καλύτερους νεαρούς μέσους σύμφωνα με δημοσίευμα ξένης ιστοσελίδας.

Μεγάλο αφιέρωμα για τους καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο κάνει η ιστοσελίδα www.4-4-2.com και στην αναφορά της στους παίκτες που αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή έχει συμπεριληφθεί και ο Ρόλαντ Σάλαϊ που αγωνίζεται στο ΑΠΟΕΛ και το καλοκαίρι είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο 20χρονος μέσος πραγματοποιεί μια καλή σεζόν στην ομάδα της Κύπρου ενώ έχει παίξει και στα παιχνίδια του Champions League.

Η ιστοσελίδα4-4-2.com σημειώνει για τον Σάλαϊ

"Ο Ούγγρος μέσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι για 1,5 εκατομμύρια ευρώ από την Puskás AFC (2 εκατ. ευρώ έδωσε το ΑΠΟΕΛ). Προηγουμένως είχε ήδη κερδίσει μια σεζόν στην Παλέρμο και έπαιξε 21 παιχνίδια στην Serie A (1 γκολ). Φέτος έχει παίξει σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος με 5 γκολ και 2 ασίστ (έχει γίνει λάθος καθώς ο Σάλαϊ έχει 16 συμμετοχές και έξι γκολ) και πρόσφατα έπαιξε απέναντι στις κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες.

Ήδη συγκρίνεται με τονPaulo Dybala και προσελκύει μεγάλο αριθμό σκάουτερς στα γήπεδα - ειδικά στα παιχνίδια του Champions League. Ειδικά από την Premier League και την Bundesliga υπάρχουν κάποιες ενδιαφερόμενες ομάδες σύμφωνα με κάποιες αναφορές. Η αξία του αυτή την στιγμή είναι στα 1.25 εκατομμύρια ευρώ".

Μαζί του στην δεκάδα είναι:Youri Tielemans (20, AS Monaco),Ruben Neves (20, Wolverhampton Wanderers),Amine Harit (20, FC Schalke 04),Wendel (20, Fluminense),Kai Havertz (18, Bayer Leverkusen),Ante Coric (20, Dinamo Zagreb),Carles Aleñá (19, FC Barcelona),Houssem Aouar (19, Olympique Lyon) και Hannes Wolf (18, Red Bull Salzburg).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ