ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο Βελιγράδι για την Παρτιζάν ο Νάτχο

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπίμπαρς Νάτχο απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Σίβασπορ και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σερβία για λογαριασμό της Παρτιζάν. Τριετές το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Ισραηλινός χαφ.

Στην Τουρκία θεωρούσαν δεδομένη τη μεταγραφή του Μπίμπαρς Νάτχο στη Σίβασπορ. Ο ίδιος ο παίκτης επιβεβαίωνε την πρόταση που είχε, αλλά υποστήριζε ότι ακόμα δεν έχει απαντήσει. Τη Δευτέρα (19/8) ο 31χρονος Ισραηλινός αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της Παρτιζάν και ταξίδεψε στο Βελιγράδι.

Ο τέως χαφ του Ολυμπιακού, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος, θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Σύμφωνα με τους Σέρβους, ο αρχηγός της εθνικής Ισραήλ θα υπογράψει με ετήσιο συμβόλαιο 600.000€. Δηλαδή 1.800.000€ για τρία χρόνια. Θα είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας.

Την Κυριακή (18/8) ένας ακόμη παίκτης που αγωνιζόταν στην Ελλάδα, ο Ματέο Γκαρσία ( Άρης), υπέγραψε σε ομάδα της Σερβίας (Ερυθρός Αστέρας). Πέρυσι με τον Ολυμπιακό ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ