ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο... κέρμα ο αρχηγός της Μπρέντφορντ σε κάθε παιχνίδι

Brentford's Harry Forrester, left, celebrates after scoring against Chelsea during their English FA Cup fourth round soccer match in London, Sunday, Jan. 27, 2013. The match ended in a 2-2 draw. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Brentford's Harry Forrester, left, celebrates after scoring against Chelsea during their English FA Cup fourth round soccer match in London, Sunday, Jan. 27, 2013. The match ended in a 2-2 draw. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Ο τεχνικός της Μπρέντφορντ, Ντιν Σμιθ, υποστήριξε σε δηλώσεις του πως τη φετινή σεζόν πριν από κάθε ματς θα ρίχνει κέρμα για το ποιος θα είναι ο αρχηγός.

Μια παράξενη απόφαση πήρε ο τεχνικός της Μπρέντφορντ αναφορικά με την εκλογή του αρχηγού της ομάδας του ενόψει της νέας σεζόν.

Δεν θα είναι ούτε ο πιο παλιός ποδοσφαιριστής, ούτε αυτός που έχει ηγετικά χαρακτηριστικά καθώς ο τεχνικός της ομάδας Ντιν Σμιθ επειδή είχε στο μυαλό του τέσσερις-πέντε ποδοσφαιριστές επέλεξε να ρίχνει κέρμα για να δει ποιος θα φοράει το περιβραχιόνιο.

Μετά την φυγή του αρχηγού Τζον Ίγκαν για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο προπονητής του συλλόγου, Ντιν Σμιθ αποφάνθηκε ότι "απαιτείται συλλογική ευθύνη όσον αφορά την αρχηγία". Τι σημαίνει αυτό;

Πως "πριν την έναρξη του κάθε αγώνα οι παίκτες θα ρίχνουν κέρμα"και σε όποιον... λάχει η καλή "θα χρίζεται αρχηγός".

Βέβαια, δικαιολόγησε αυτή του την επιλογή λέγοντας ότι " έχω στο μυαλό μου 5-6 πιθανούς αρχηγούς και θα ήταν άδικο αν ονόμαζα κάποιον απ' αυτούς. Άλλωστε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αναπτύξουμε νέους ηγέτες ειδικά απ' την στιγμή που δεν έχουμε κάπτεν. Θα παίρνουμε την ευθύνη ως σύνολο".

PHOTO CREDITS: AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ