ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο δρόμο για το Κατάρ ο Ετό

Former soccer player of Cameroon Samuel Eto'o arrives for the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Former soccer player of Cameroon Samuel Eto'o arrives for the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP PHOTO/DMITRI LOVETSKY

Σε ένα ακόμη σημείο του ποδοσφαιρικού χάρτη θα αφήσει τα ίχνη του ο Σαμουέλ Ετό, ο οποίος θα βγάζει τα προς το ζην στη Μέση Ανατολή, εξερευνώντας το Κατάρ.

Ο γύρος του κόσμου σε 21 χρόνια! Τον 13ο επαγγελματικό σταθμό της καριέρας του εντόπισε ο Σαμουέλ Ετό, ο οποίος μετατρέπεται σε ποδοσφαιρικό... τυχοδιώκτη, υπογράφοντας συμβόλαιο με την Qatar SC.

Ο βετεράνος φορ από το Καμερούν -που διανύει αισίως το 37ο έτος της ηλικίας του- θα εξασκήσει την τέχνη του σκοραρίσματος στην Ντόχα για λογαριασμό των “Βασιλιάδων”, βαδίζοντας στον δρόμο που χάραξαν παρελθοντικοί αστέρες της "στρογγυλής θεάς", όπως ο Κριστόφ Ντουγκαρί και ο Κλαούντιο Κανίγια.

Ο πολύπειρος επιθετικός από την "Μαύρη Ήπειρο" έχει περάσει από όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη της ποδοσφαιρικής οικουμένης, αποκομίζοντας εμπειρίες σε Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία, Αγγλία και Τουρκία.

Ο άλλοτε άσος -μεταξύ άλλων- των Μπαρτσελόνα και Ίντερ, που κυκλοφορούσε ελεύθερος στην αγορά, θα προσπαθήσει να επαναφέρει το κλαμπ της πρωτεύουσας του Κατάρ στην κορυφή, δίνοντας ξανά τη χαμένη του αίγλη, αφού έχει να γευτεί την (εφήμερη) χαρά ενός πρωταθλήματος από το 2003.

Photo Credits: AP Photo/Dmitri Lovetsky

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ