ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο ΑΠΟΕΛ και επίσημα ο Σάλαϊ

Στο ΑΠΟΕΛ και επίσημα ο Σάλαϊ
Σάλαϊ

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ και επίσημα είναι ο Ρόλαντ Σάλαϊ με τον σύλλογο της Κύπρου να τα βρίσκει με την ακαδημία Πούσκας για τη μεταγραφή του 20χρονου άσου ο οποίος υπέγραψε για τέσσερα χρόνια.

Μια ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε στην διάρκεια της Τρίτης (29/8) το ΑΠΟΕΛ καθώς ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την ακαδημία Πούσκας για την απόκτηση του Ρόλαντ Σάλαϊ. Μάλιστα για να επιτευχθεί συμφωνία ο ίδιος ο πρόεδρος του κυπριακού συλλόγου, Πρόδρομος Πετρίδης, συνοδευόμενος από κάποιους ανθρώπους της ομάδας πήγαν στην Ουγγαρία για τις επαφές με την ομάδα του 20χρονου μεσοεπιθετικού.

Οι επαφές καρποφόρησαν με τους Κύπριους να βγάζουν από τα ταμεία τους ποσό που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο για την μεταγραφή του Ούγγρου διεθνή ποδοσφαιριστή που θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στη χώρα του.

Ο νεαρός μέσος ο οποίος πέρυσι έπαιζε στην Παλέρμο συμφώνησε και αυτός σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τις απολαβές του να είναι επίσης αρκετές υψηλές.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ ανέφερε:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κατάληξη σε συμφωνία με την Puskás Akadémia FC, για ελεύθερη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Roland Sallai.

Σε σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Βουδαπέστη μεταξύ της αντιπροσωπείας του ΑΠΟΕΛ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, το μέλος της επιτροπής προγραμματισμού Γιώργο Σταμάτη, τον Γενικό διευθυντή Ευθύμιο Αγαθοκλέους και της διοίκησης της ομάδας στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής συμφωνήθηκε η παραχώρηση του. Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, τετραετούς διάρκειας μέχρι και τον Μάιο του 2021.

Ο Rolland Sallai θα επιστρέψει μαζί με την αντιπροσωπεία του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, για να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας μας. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό «20». Καλωσορίζουμε τον Rolan Sallai στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες, με την ομάδα μας".

Να θυμίσουμε ότι ο 20χρονος Ούγγρος είχε απασχολήσει έντονα και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού οι οποίοι είχαν ψαχτεί για το πώς θα μπορούσαν να κάνουν δικό τους τον Σάλαϊ, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε παρά τα ραντεβού που είχαν γίνει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ