ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 5 Οκτωβρίου 2020 το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου

Delegates talk to UEFA President Aleskander Ceferin, center, during a meeting of European soccer leaders at the congress of the UEFA governing body in Amsterdam's Beurs van Berlage, Netherlands, Tuesday, March 3, 2020. (AP Photo/Peter Dejong)
Delegates talk to UEFA President Aleskander Ceferin, center, during a meeting of European soccer leaders at the congress of the UEFA governing body in Amsterdam's Beurs van Berlage, Netherlands, Tuesday, March 3, 2020. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Η UEFA ανακοίνωσε την Πέμπτη (18/6) ότι η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου θα πέσει στις 5 Οκτωβρίου 2020, ενώ την επομένη είναι το deadline για να δηλωθούν οι ευρωπαϊκές λίστες των ομάδων.

Αν όλα κυλούσαν φυσιολογικά και δεν μεσολαβούσε η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του κορονοϊού, η μεταγραφική περίοδος θα ξεκινούσε τυπικά την 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωνόταν στις 31 Αυγούστου. Τα δεδομένα άλλαξαν μετά την πανδημία. Οι διοργανώσεις πήγαν όλες πίσω, το ίδιο και η μεταγραφική περίοδος.

Την Πέμπτη (18/6) η UEFA ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από όλες τις χώρες να θέσουν ως τελευταία μέρα των μεταγραφών την 5η Οκτωβρίου 2020, ενώ την επομένη ημέρα θα είναι το deadline για να δηλωθούν οι ευρωπαϊκές λίστες των ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

H UEFA αποφασίζει τον Ιούλιο για κόσμο σε Champions και Europa League
Champions League: Μονοί οι αγώνες των προκριματικών
Στην Αθήνα οι κληρώσεις Champions League και Europa League
Ολυμπιακός: Δηλώνει νέα λίστα με τρεις αλλαγές ενόψει Γουλβς
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ