Στην τέταρτη γερμανική κατηγορία η εθνική Κίνας U20!

Στην τέταρτη γερμανική κατηγορία η εθνική Κίνας U20!

Η εθνική Κίνας U20 θα γίνει η 20ή ομάδα της τέταρτης γερμανικής κατηγορίας (Regionalliga Sudwest) στην προσπάθεια των Ασιατών να προετοιμαστούν καλύτερα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020!

Η Regionalliga Sudwest (τέταρτη γερμανική κατηγορία) αποτελείται από 19 ομάδες και το "παζλ" (20 ομάδες) συμπληρώνεται από μια ομάδα, μη γερμανική.

Συγκεκριμένα από την εθνική Κίνας στο ηλικιακό επίπεδο U20. Μπορεί ακόμη τίποτα να μην έχει λάβει επίσημο χαρακτήρα, ωστόσο σύμφωνα με τη "BILD" γερμανική και κινεζική ποδοσφαιρική ομοσπονδία συμφώνησαν.

Οι αναμετρήσεις των 19 γερμανικών ομάδων με την εθνική Κίνας U20 δεν θα έχουν βαθμολογικό αντίκτυπο (δεν θα μετρούν ένας ή τρεις βαθμοί), αλλά κάθε ομάδα στο "ρεπό" της θα παίζει και δεν θα μένει αδρανής.

Ποιο είναι το όφελος για τους Κινέζους; Εκτιμούν ότι έτσι θα προετοιμάσουν με τον καλύτερο τρόπο την εθνική τους ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Οι ανακοινώσεις, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, μετατίθενται για την πέμπτη ημέρα του Ιουλίου κατά την επίσκεψη του Κινέζου προέδρου, Xi Jinping, στο Αμβούργο για τη σύνοδο των G20. Από τη σύναψη της συμφωνία κάθε γερμανική ομάδα (εκ των 19) της κατηγορίας θα λάβει το ποσό των 15.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Hassan Ammar, File

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24