ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας ο Χαβίτο!

Στην τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας ο Χαβίτο!

Στα 33 του χρόνια ο Χαβίτο προσπαθεί να βρει ξανά τον καλό του εαυτό και ανακοινώθηκε από την Ντεπορτίβο Κορία ομάδα τέταρτης εθνικής κατηγορίας της Ισπανίας.

Το ξεκίνημα της καριέρας του Χαβίτο ήταν ενθαρρυντικό αφού από μόνη της η παρουσία του στη "Μασία" αποτελούσε εχέγγυο για μία καλή καριέρα. Μπορεί στην Μπαρτσελόνα να μην έπαιξε, όμως στην πενταετία του στον Άρη έδειξε εξαιρετικά στοιχεία που του έδωσαν και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Από το καλοκαίρι του 2011, όμως, άρχισε η κατρακύλα για τον Ισπανό εξτρέμ.

Πρώτα πήγε δανεικός στην Ορντουσπορ της Τουρκίας και αφού έμεινε ελεύθερος από τους ερυθρόλευκους έχει αλλάξει πέντε ομάδες σε ισάριθμα χρόνια. Πρώτα μεταπήδησε στην Έρκουλες, ακολούθησε η επιστροφή του στην Ισπανία για χάρη της Αλκορκόν πριν έρθει και πάλι στην Ελλάδα όπου έπαιξε στην Κέρκυρα και τον Πανθρακικό. Αφού έμεινε για έξι μήνες ανενεργός κατάφερε να βρει τον Ιανουάριο συμβόλαιο στην Γκουιχουέλο (ομάδα τρίτης κατηγορίας).

Η κάτω βόλτα της καριέρας του 33χρονου πια Ισπανού συνεχίζεται και η επόμενη σεζόν θα τον βρει στην Ντεπορτίβο Κορία η οποία αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Φυσικά, οι παράγοντες της ομάδας ανακοίνωσαν ως βόμβα την απόκτηση του Χαβίτο αφού δεν παίρνουν κάθε ημέρα έναν παίκτη που έστω και σε επίπεδο ακαδημιών έχει αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ