ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Κίνα ο Μούσα Ντεμπελέ!

Belgium's Moussa Dembele runs with ball during the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
Belgium's Moussa Dembele runs with ball during the group G match between England and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Στο πρωτάθλημα της Κίνας με τη φανέλα της Σινόμπο Γκουάν του Πεκίνου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μούσα Ντεμπελέ. Στα 12 εκατ. ευρώ η μετεγγραφή του.

Στο πρωτάθλημα της Κίνας με τη φανέλα της Σινόμπο Γκουάν του Πεκίνου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μούσα Ντεμπελέ. Ο 32χρονος διεθνής Βέλγος μέσος, που έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, συμφώνησε σε όλα με την ασιατική ομάδα και το κόστος της μετεγγραφής ανέρχεται σε 12 εκατ. ευρώ.

Ο Ντεμπελέ δεν βρισκόταν στα βασικά σχέδια του Μαουρίσιο Ποτσετίνο για την ενδεκάδα της Τότεναμ, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και μέτρησε μόλις επτά συμμετοχές ως βασικός στη φετινή περίοδο στην Premier League.

Ο Ντεμπελέ, που έχει 80 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του, είχε ενταχθεί στην Τότεναμ το 2012, προερχόμενος από τη Φούλαμ και πραγματοποίησε 250 εμφανίσεις με 10 γκολ και 12 ασίστ. Πλέον, θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική διαδρομή του στην Ασία.

AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ