ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην εθνική Αιγύπτου ο Ουάρντα για τον αγώνα με Ελλάδα

Στην εθνική Αιγύπτου ο Ουάρντα για τον αγώνα με Ελλάδα
AP PHOTO/SUNDAY ALAMBA

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ επιβράβευσε με κλήση στην εθνική Αιγύπτου τον Αμρ Ουάρντα, για τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει Μουντιάλ απέναντι σε Πορτογαλία και... Εθνική Ελλάδας!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αμρ Ουάρντα στη Super League Σουρωτή με τη φανέλα του Ατρομήτου επιβραβεύτηκαν με κλήση από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αιγύπτου, Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί βασικό μέλος των αποστολών του έμπειρου τεχνικού τον τελευταίο καιρό και το όνομά του αναπόφευκτα βρισκόταν μεταξύ των 17 των παικτών που αγωνίζονται εκτός αφρικανικής χώρας.

Στην αποστολή υπάρχει ακόμα ένας γνωστός στο ελληνικό κοινό, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Σικαμπάλα, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Αλ Ραέντ από τη Σαουδική Αραβία.

Από τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι ο 45χρονος (βασικός) τερματοφύλακας της εθνικής, Εσάμ ελ Χανταρί, ο Αχμέντ Ελμοχαμαντί της Άστον Βίλα, ο Αχμέντ Χεγκαζί της Γουέστ Μπρομ, ο Μοχάμεντ Ελνενί της Άρσεναλ, ο Τρεζεγκέ της Κασίμπασα και φυσικά ο πρώτος σκόρερ της Premier League, Μοχάμεντ Σαλάχ, της Λίβερπουλ.

Η αποστολή της εθνικής Αιγύπτου θα συγκεντρωθεί στην Ελβετία για προπονήσεις και αγώνες μεταξύ 20 και 28 Μαρτίου. Στις 23 του μήνα θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία και στις 27 την Ελλάδα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Photo credits: AP Photo/Sunday Alamba

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ