ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Στήσιμο" στο Ντινάμο - Άρης Λεμεσού, καταγγέλλουν οι Ρουμάνοι

"Στήσιμο" στο Ντινάμο - Άρης Λεμεσού, καταγγέλλουν οι Ρουμάνοι

Στο φιλικό της Ντινάμο Βουκουρεστίου με τον Άρη Λεμεσού που έληξε με σκορ 5-0, συνέβησαν... περίεργα πράγματα στο β' ημίχρονο. Διαβάστε τι αναφέρει ρουμάνικη ιστοσελίδα για τα όσα συνέβησαν και για τα πονταρίσματα στο ματς.

Ο Άρης Λεμεσού συνετρίβη με 5-0 από τη Ντινάμο Βουκουρεστίου, αλλά τα όσα συνέβησαν στο ματς σύμφωνα με ρουμάνικη ιστοσελίδα, ήταν πραγματικά τραγελαφικά και υπάρχουν καταγγελίες για στημένο φιλικό, το οποίο αρχικά ήταν να γίνει την Πέμπτη (18/1), αλλά μεταφέρθηκε για χθες (19/1) λόγω καιρικών συνθηκών.

Δημοσίευμα από την ιστοσελίδα gsp.roπου τιτλοφορείται ως αποκλειστικό, αναφέρει πως η Ντινάμο είναι μπλεγμένη σε στοιχηματικό σκάνδαλο και πως ο επιθετικός της, Άνταμ Νέμετς, επιτέθηκε στον αντίπαλο τερματοφύλακα, λέγοντάς του "είσαι σοβαρός; Τι κάνεις;" για τον τρόπο που έπεσε στην φάση του τέταρτου γκολ (από τη μια πλευρά η μπάλα και από την άλλη εκείνος).

Μάλιστα όπως επικαλούνται οι δημοσιογράφοι, Ιορντάκε και Βρισεάνου, που ήταν παρόντες στο φιλικό, το παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από ύποπτο. Παράλληλα γίνεται λόγος για ειδοποίηση από το διευθυντή της Federbet, Φραντζέσκο Μπαράνκα ότι σημειώθηκε ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα για νίκη της Ντινάμο με πάνω από τρία γκολ.

Το ρεπορτάζ των Ρουμάνων αναφέρει πως το παιχνίδι στο ημίχρονο ήταν 1-0 και εκεί έγινε αλλαγή τερματοφύλακα. Στο 60ο λεπτό δύο άνθρωποι εμφανίστηκαν πίσω από την εστία του Άρη και τότε οι επιθέσεις της Ντινάμο άρχισαν να γίνονται με περισσότερη ευκολία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα μέσα σε δώδεκα λεπτά να σημειωθούν τέσσερα γκολ.

Μάλιστα αναφέρεται πως στην φάση του τέταρτου γκολ, ο τερματοφύλακας πήγε στην αντίθετη γωνία από εκεί που σούταρε ο Νέμετς, με τον Σλοβάκο επιθετικό να επιτίθεται στον τερματοφύλακα και να τον κατηγορεί ότι δεν κυνήγησε τη φάση. Ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα στον Σλοβάκο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Μάλιστα γράφουν πως όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν σαν πως και η αντίπαλη ομάδα αποτελείτο από παράλυτους.

Οι δημοσιογράφοι που υπογράφουν το ρεπορτάζ, αναφέρουν ότι στα φανελάκια των διαιτητών υπήρχε και η διαφήμιση της "Royal Betting".

Δείτε το πρωτοσέλιδο της ρουμάνικης "Gazeta":

"Στήσιμο" στο Ντινάμο - Άρης Λεμεσού, καταγγέλλουν οι Ρουμάνοι

ΕΞΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ

Η ιστοσελίδα balla.com.cy αναφέρει πως είναι έξαλλη η διοίκηση του Άρη σχετικά με το δημοσίευμα στην Ρουμανία, αφού το θεωρεί ψευδές και χωρίς στοιχεία.

Επίσης, η "ελαφρά ταξιαρχία" αγωνίστηκε χωρίς τους βασικούς ποδοσφαιριστές της, αφού το παιχνίδι μεταφέρθηκε μια μέρα μετά.

Θυμίζουμε πως ο Άρης αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα την Κυριακή και ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να ρισκάρει την συμμετοχή βασικών του ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι για τον κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ