ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Σπάρτα Πράγας ο Στραματσόνι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ EUROKINISSI

Αρκετούς μήνες μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, ο Αντρέα Στραματσόνι συμφώνησε να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Σπάρτα Πράγας και μάλιστα παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποτελέσει παρελθόν για τον ίδιο εδώ και αρκετούς μήνες, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον έχει διαδεχτεί στην τεχνική ηγεσία, όμως ο Αντρέα Στραματσόνι βρήκε την επόμενη ομάδα της καριέρας του και αυτή δεν είναι άλλη από την Σπάρτα Πράγας.

Ο Ιταλός προπονητής, όπως ανακοινώθηκε από την τσεχική ομάδα, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, κάτι που σημαίνει ότι οι άνθρωποι της Σπάρτα θέλουν να "χτίσει" κάτι καλό και τον περιβάλλουν με εμπιστοσύνη, πιστεύοντας ότι μπορεί να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Η ανακοίνωση αναφέρει τη μέχρι σήμερα διαδρομή του σε Ίντερ, Ουντινέζε και Παναθηναϊκό, ενώ στην ομάδα της Πράγας θα ρίξει βάρος στην ανάδειξη ταλέντων από την ακαδημία και εν συνεχεία θα προστεθούν έμπειροι παίκτες στο ρόστερ. Αν μη τι άλλο, μεγάλη πρόκληση για τον Ιταλό κόουτς!

Στη Σπάρτα Πράγας ο Στραματσόνι

Photo credits: Sparta Praha Twitter, Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ