ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Νάπολι με ποσό-ρεκόρ ο Λοσάνο

Mexico's Hirving Lozano reacts during the group F match between Mexico and South Korea at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena in Rostov-on-Don, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Mexico's Hirving Lozano reacts during the group F match between Mexico and South Korea at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena in Rostov-on-Don, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP PHOTO/EDUARDO VERDUGO

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", η Νάπολι ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Ίρβινγκ Λοσάνο αντί 42.000.000 ευρώ, το οποίο αποτελεί ποσό-ρεκόρ για τον ολλανδικό σύλλογο.

Παίκτης της Νάπολι θα πρέπει να θεωρείται ο Ίρβινγκ Λοσάνο, καθώς σύμφωνα με την " Gazzetta dello Sport", η PSV ήρθε σε οριστική συμφωνία με την ιταλική ομάδα για την παραχώρηση του Μεξικανού εξτρέμ αντί 42.000.000 ευρώ, το οποίο αποτελεί ποσό-ρεκόρ για τον ολλανδικό σύλλογο.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται τη Δευτέρα (19/08) στη Νάπολη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Αξίζει να σημειωθεί πως το 20% των χρημάτων θα δοθούν στην πρώην ομάδα του, την Πατσούκα, η οποία είχε ποσοστό μεταπώλησης.

Ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Λοσάνο γίνεται η ακριβότερη πώληση στην ιστορία της Αϊντχόφεν, καθώς η προηγούμενη ήταν ο Μέμφις Ντεπάι που πωλήθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντί 34.000.000 ευρώ. Ο Μεξικανός εξτρέμ αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην PSV, μετρώντας 40 γκολ και 23 ασίστ σε 79 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, είναι 35 φορές διεθνής με το Μεξικό, έχοντας σημειώσει και εννιά τέρματα.

Photo Credits: AP Photo/Eduardo Verdugo

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ