ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Μπρατισλάβα για να υπογράψει στη Σλόβαν ο Χουχούμης

Στη Μπρατισλάβα για να υπογράψει στη Σλόβαν ο Χουχούμης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτης της Σλόβαν Μπρατισλάβας και επίσημα θα γίνει τα επόμενα 24ώρα ο Διαμαντής Χουχούμης με τον πρώην άσο του τριφυλλιού να ταξιδεύει στη Σλοβακία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Διαμαντής Χουχούμης έχει λύσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό έχοντας χαρίσει κάποια χρήματα εκ των οποίων είχε να λαμβάνει με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ήταν γνωστό πως η Σλόβαν Μπρατισλάβας είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Διαμαντή Χουχούμη αλλά μέχρι τώρα το θέμα είχε παραμείνει στάσιμο.

Την Πέμπτη το μεσημέρι όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ταξίδεψε στην Σλοβακία έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Σλόβαν και δεν αποκλείεται ο Χουχούμης να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ώρες.

Το θέμα είχε κολλήσει σε κάποιες λεπτομέρειες του συμβολαίου οι οποίες όμως αφού διευθετήθηκαν ο Χουχούμης μπήκε στο αεροπλάνο και από την Πέμπτη βρίσκεται στη Σλοβακία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χουχούμης είχε παίξει σε 12 παιχνίδια με τους πράσινους, αγωνιζόμενος σε έξι ματς πρωταθλήματος, 4 Κυπέλλου και 2 στην Ευρώπη.

Το πρωτάθλημα στην Σλοβακία έχει ήδη ξεκινήσει, έχει διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική, ενώ η Σλόβαν έχει αποκλειστεί από τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς καθώς γνώρισε δυο ήττες από τη Λίνκμπι στον 2ο προκριματικό του Europa League.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ