ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 60.000.000 ευρώ ο Φελίπε Άντερσον"

Lazio's Felipe Anderson jubilates after scoring the 3-0 goal during Serie A soccer match SS Lazio - Torino FC at Olimpico Stadium in Rome, 25 October 2015. ANSA/CLAUDIO PERI
Lazio's Felipe Anderson jubilates after scoring the 3-0 goal during Serie A soccer match SS Lazio - Torino FC at Olimpico Stadium in Rome, 25 October 2015. ANSA/CLAUDIO PERI ANSA

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλάουντιο Λοτίτο, παραδέχτηκε σε ιδιωτική συζήτηση πως έχει ήδη πουλήσει τον Φελίπε Άντερσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως η Λάτσιο θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 60.000.000 ευρώ.

"Βόμβα" μεγατόνων έριξε ο πρόεδρος της Λάτσιο Κλάουντιο Λοτίτο καθώς στο περιθώριο της αναμέτρησης της Σαλερνιτάνα (της οποίας είναι επίσης πρόεδρος) με την Κροτόνε εκμυστηρεύτηκε πως ο Φελίπε Άντερσον θα πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φινάλε της σεζόν έναντι ενός πολύ μεγάλου ποσού.

"Πήρα τον Φελίπε Άντερσον με 8.000.000 ευρώ και τον έχω ήδη πουλήσει με 60. Την επόμενη σεζόν θα πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", είπε ο Λοτίτο μιλώντας με τον αθλητικό διευθυντή της Σαλερνιτάνα, Τζουζέπε Ουρσίνο, και τον πρόεδρο της Κροτόνε, Ραφαέλε Βρένα, με τα λόγια του αυτά να βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω της εφημερίδας "Il Messaggero".

"Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 60.000.000 ευρώ ο Φελίπε Άντερσον"

Σημειώνεται πως ο 22χρονος Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος μετακόμισε το 2013 από τη Σάντος στη Λάτσιο και έκτοτε μετράει 90 συμμετοχές (69 στη Serie A) και 19 γκολ (16 στο πρωτάθλημα) με τη φανέλα των "μπιανκοτσελέστι", ενώ το όνομά του είχε ακουστεί έντονα και το περασμένο καλοκαίρι ως μεταγραφικός στόχος των "κόκκινων διαβόλων".

Διάψευση από τη Λάτσιο

Από την πλευρά της πάντως η επίσημη Λάτσιο έσπευσε να διαψεύσει το σενάριο περί μετακίνησης του Φελίπε Άντερσον το καλοκαίρι, αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση: "Όσον αφορά στις δηλώσεις που αποδίδονται στον πρόεδρο Κλάουντιο Λοτίτο αναφορικά με την υποτιθέμενη πώληση του ποδοσφαιριστή Φελίπε Άντερσον, η Λάτσιο ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για δημοσιεύματα που δεν έχουν την παραμικρή βάση".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ