ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Chicago Fire ο Παούνοβιτς

Στη Chicago Fire ο Παούνοβιτς

Ο παρολίγον... προπονητής του Παναθηναϊκού, Βέλικο Παούνοβιτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Chicago Fire στις ΗΠΑ επιστρέφοντας στο MLS.

Τελικά το πεπρωμένο του ήταν στις ΗΠΑ. Ο 38χρονος Σέρβος προπονητής και παγκόσμιος πρωταθλητής με την ομάδα Κ-20 της χώρας, Βέλικο Παούνοβιτς, ανακοινώθηκε από τη Chicago Fire επιστρέφοντας στο MLS.

Ως προπονητής πλέον καθώς εκεί έκλεισε την καριέρα του και συγκεκριμένα στη Philadelphia Union. Ο Βέλικο Παούνοβιτς ήταν συνυποψήφιος του Αντρέα Στραματσόνι για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αλλά προτιμήθηκε ο Ιταλός.

Αυτή θα είναι και η πρώτη συλλογική απόπειρα του 38χρονου Σέρβου μιας και η προτέρα εμπειρία του ήταν μόνο στον πάγκο της εθνικής Σερβίας, όχι στην Ανδρών αλλά στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες.

Είναι ο 9ος τεχνικός τη ομάδας του Σικάγο, στον πάγκο της οποία κάθισαν στο παρελθόν οι Μπομπ Μπράντλεϊ (μετέπειτα ομοσπονδιακός των ΗΠΑ), αλλά κι ο Φρανκ Κλόπας (ελληνικής καταγωγής, πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ).

Έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα (1998), ενώ την επόμενη (1999) σεζόν ήρθε στην τρίτη θέση του Champions League της CONCACAF.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ