ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σταρ της τηλεόρασης στην Αίγυπτο ο Τέρι

Chelsea's John Terry speaks on the phone walking alone on the pitch after his team lost the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Chelsea's John Terry speaks on the phone walking alone on the pitch after his team lost the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Τζον Τέρι συνεργάζεται με τηλεοπτικό σταθμό στην Αίγυπτο για να σχολιάζει αγώνες ποδοσφαίρου της φετινής σεζόν.

Ο Τζόν Τέρι αφού εγκατέλειψε την ενεργό δράση βαδίζει στον δρόμο που χάραξαν οι Σίρερ και Φέρντιναντ καθώς συμφώνησε με τηλεοπτικό σταθμό στην Αίγυπτο για να κάνει αναλύσεις σε αγώνες του πρωταθλήματος.

Μάλιστα ο Τέρι θα είναι σχολιαστής για το κανάλι που ανήκει μάλιστα και στον ιδιοκτήτη της ομάδας Pyramids FC. Στόχος του είναι στην διάρκεια της σεζόν να κάνουν την εμφάνιση τους και άλλοι αστέρες όπως ο Ροναλντίνιο, ο Ντρογκμπά, ο Σίρερ και ο Φέρντιναντ είτε πηγαίνοντας στο Κάιρο είτε με δορυφορικές συνδέσεις.

Ο Τέρι έχει ήδη πιάσει δουλειά από τις 3 Αυγούστου και έχει αναλύσει μέχρι στιγμής τρία παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Αιγύπτου.

Η Pyramids FC έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Αίγυπτο μετά την αγορά του κλαμπ από τον, Turki Al Alshaikh, τον γενικό διευθυντή αθλητισμού στην Σαουδική Αραβία ενώ μάλιστα η ομάδα μετονομάστηκε από Al Assiouty Sport σε Pyramids FC με τον πρόεδρο να παίρνει μέσω του καναλιού του και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.

Μάλιστα ο νέος πρόεδρος το τελευταίο διάστημα πήρε περισσότερους από 20 νέους παίκτες στην προσπάθεια του να ενισχύσει την ομάδα και ο Τέρι συνέκρινε αυτή την κατάσταση με την Τσέλσι και την αγορά της το 2003 από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και μάλιστα τόνισε στην πρώτη του εμφάνιση: "Θεωρώ ότι είναι πιο περίπλοκο από το να ξοδεύεις απλά λεφτά. Ο Αμπράμοβιτς έδωσε τη δυνατότητα σε έναν σπουδαίο προπονητή, όπως ο Μουρίνιο, και αυτός διάλεξε τους παίκτες που θα μπορούσαν να υπηρετήσουν το στιλ".

Στον ρόλο τους ως αναλυτής στάθηκε στα αμυντικά προβλήματα της Pyramids FC και έδωσε τις συμβουλές του λέγοντας: "Οι αμυντικοί πρέπει να μιλάνε περισσότερο μεταξύ τους και να προωθούν τη μπάλα για να αποτρέψουν οποιαδήποτε απειλή. Επίσης ο τερματοφύλακας δεν πρέπει να βγαίνει έξω από την περιοχή του για να αντιμετωπίσει τον επιθετικό έως ότου είναι 100% σίγουρος πως οι αμυντικοί δεν θα προλάβουν να κόψουν τη μπάλα".

Ο Τέρι επίσης εξέπληξε όλους με την απάντηση του για το Μο Σαλάχ λέγοντας: "Θα διάλεγα τον Μίντο ως τον πιο δύσκολο παίκτη από την Αίγυπτο που έχω αντιμετωπίσει. Έχω παίξει πολλές φορές απέναντι του και πάντα ήταν δύσκολο να τον σταματήσεις παρά το γεγονός ότι η Τσέλσι είχε καλούς αμυντικούς".

Και πρόσθεσε για τον Σαλάχ: " Έπαιζε καλά από τότε που ήταν στην Τσέλσι και έγινε καλύτερος πηγαίνοντας στη Λίβερπουλ. Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσει τώρα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ