ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σταμάτησε την μπάλα στα 31 ο Άντερσον

Manchester United's Anderson celebrates scoring against Norwich City during their English Premier League soccer match at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Saturday Oct. 1, 2011. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Anderson celebrates scoring against Norwich City during their English Premier League soccer match at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Saturday Oct. 1, 2011. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο άλλοτε πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντερσον, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία μόλις 31 ετών για να αποδεχτεί ρόλο πρεσβευτή στην τουρκική Αντάνα Ντεμίρσπορ.

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία μόλις 31 ετών έβαλε ο Άντερσον, με τη νυν ομάδα του Αντάνα Ντεμίρσπορ (αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας) να αποκαλύπτει πως ο Βραζιλιάνος θα υπηρετήσει από εδώ και πέρα από διοικητικό πόσο το σύλλογο έχοντας αποδεχτεί γενναία μείωση των αποδοχών του.

"Ο Άντερσον τα πήγε καλά στην προετοιμασία αλλά δεν ήταν μέρος στον προγραμματισμό της ομάδας και αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Δέχτηκε να μειώσει το συμβόλαιό του από τις 600.000 ευρώ στις 200.000 ευρώ για αυτή τη σεζόν και θα συνεχίσει να εργάζεται στο σύλλογό μας.

Πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός στις δημόσιες σχέσεις μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Αντάνα Ντεμίρσπορ, Μουράτ Σανσάκ.

Ο Άντερσον μετακόμισε στην Τουρκία το 2018 και τη σεζόν 2018-19 είχε 11 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος, όμως φέτος έπαιξε μόλις 45 λεπτά από τον Αύγουστο και μετά, γεγονός που τον ώθησε στην απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Όπως έγινε γνωστό, το επίσημο αντίο του Βραζιλιάνου στην ποδοσφαιρική δράση θα δοθεί στις 12 Οκτωβρίου, με την Αντάνα Ντεμίρσπορ να αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας.

Σημειώνεται πως η ομάδα από την οποία έγινε γνωστός στο ευρύ φίλαθλο κοινό ο Άντερσον ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της οποίας μέλος από το 2007 μέχρι το 2015, με τον Βραζιλιάνο να κατακτά σε αυτό το διάστημα 1 Champions League και 4 πρωταθλήματα με τους κόκκινους διαβόλους.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ