ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα πέναλτι η Μπαρτσελόνα την Τότεναμ

Barcelona midfielder Andre Gomes, front left, battles for the ball with Tottenham forward Son Heung-Min during the first half of an International Champions Cup tournament soccer match Saturday, July 28, 2018, in Pasadena, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
AP Photo/Mark J. Terrill AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Τα... δεύτερα της Μπαρτσελόνα και τα... δεύτερα της Τότεναμ αναμετρήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση στις ΗΠΑ, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2 και τους Καταλανούς να κερδίζουν στα πέναλτι. Σκόραρε ο Αρθουρ.

Στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια η Μπαρτσελόνα και η Τότεναμ πρόσφεραν ένα παιχνίδι με μπόλικη ένταση και συγκινήσεις στον κόσμο κι ας παρατάχθηκαν κυρίως με αναπληρωματικούς. Το τέλος του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2, με την Τότεναμ να ανατρέπει το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, με τους "μπλαουγκράνα" να κερδίζουν τελικά στην διαδικασία των πέναλτι. Αξίζει να σημειωθει ότι χρόνο συμμετοχής για την αγγλική ομάδα πήρε ο Άντονι Γεωργίου, ο οποίος έχει κυπριακές ρίζες.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημά του, με την Μπαρτσελόνα να ανοίγει το σκορ στο 15' χάρη σε σουτ του Μουνίρ Ελ Χανταντί και να διπλασιάζει τα τέρματά της στο 29' χάρη σε υπέροχο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του νεοαποκτηθέντα Βραζιλιάνου Αρθούρ, διαμορφώνοντας έτσι στο σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ αντέδρασε - και με τον Κρίστιαν Έρικσεν να μοιάζει με... όαση στον τομέα της δημιουργίας - κατάφερε χάρη σε δύο περιπετειώδη γκολ των Σον Χέουνγκ-Μιν (73') και Τζορτζ-Κέβον Εν'Κουντού (75') να ισοφαρίσει σε 2-2. Το σκορ αυτό διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Εκεί, οι της Μπαρτσελόνα αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι, ευστοχώντας και στα 5 που εκτέλεσαν, με τους Καταλανούς να κερδίζουν με 5-3.



AP Photo/Mark J. Terrill
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ