ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπόρτινγκ: Δεν έχει κανένα δικαίωμα για Φερνάντες η Σαμπντόρια

Manchester United's Bruno Fernandes during the FA Cup fifth round soccer match between Derby County and Manchester United at Pride Park in Derby, England, Thursday, March 5, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Bruno Fernandes during the FA Cup fifth round soccer match between Derby County and Manchester United at Pride Park in Derby, England, Thursday, March 5, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας εξέδωσε ανακοίνωση και ανέφερε πως η Σαμπντόρια δεν έχει κανένα δικαίωμα στη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η FIFA διεξάγει έρευνα για τη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από καταγγελία της Σαμπντόρια στην FIFA ότι δεν έλαβε το συμφωνηθέν ποσοστό μεταπώλησης από την Σπόρτινγκ. Η πορτογαλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρει ότι η "Σαμπ" δεν έχει κανένα δικαίωμα πάνω στην συγκεκριμένη μεταγραφή

Μεταξύ άλλων, τονίζει πως λόγω της ολοκλήρωσης του συμβολαίου που είχε ο Φερνάντες με την ιταλική ομάδα το καλοκαίρι του 2018, η ρήτρα για ποοστό μεταπώλησης δεν ισχύει. Μάλιστα είναι αποφασισμένη να πάνε και στα δικαστήρια οι δυο ομάδες, προκειμένου να δικαιωθεί.

Ο 25χρονος χαφ είχε πωληθεί στην Σπόρτινγκ αντί 9.700.000 ευρώ, με τη Σαμπντόρια να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 10%. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως η Σπόρτινγκ "καρπώθηκε" 55.000.000 ευρώ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρησή του, δεν κατέβαλε ποτέ το συμφωνηθέν ποσό στη "Σαμπ".

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την Σπόρτινγκ αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως δεν έχουν κάνει κάτι μεμπτό. Παρ' όλα αυτά, εκπρόσωπος της FIFA επιβεβαίωσε πως η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και το προσεχές διάστημα θα γίνει γνωστό αν έχει βάση η καταγγελία της Σαμπντόρια.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ