ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σουμ: "Νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα για τον Παναθηναϊκό..."

Σουμ: "Νόμιζα πως μου έκαναν πλάκα για τον Παναθηναϊκό..."
EUROKINISSI

Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού Ιτζάκ Σουμ μίλησε σε ισραηλινό μέσο για το πώς προέκυψε το deal του με τον Παναθηναϊκό αλλά και το πως οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο.

Ο Ιτζάκ Σουμ ήρθε στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2003 για τον Παναθηναϊκό και στην πρώτη του μόλις σεζόν όχι μόνο έσπασε την επταετή κυριαρχία του Ολυμπιακού εντός συνόρων (1996-2003) αλλά οδήγησε τους πράσινους στην κατάκτηση του νταμπλ.

Το γεγονός πάντως εκείνο δεν ήταν αρκετό για να ενισχύσει τη θέση του στον πάγκο και λίγο μετά από την έναρξη της σεζόν 2004-05 αποχώρησε από το τριφύλλι, με την απόφαση της διοίκησης να ήταν εξίσου αιφνιδιαστική με εκείνη που πήρε όταν του είχε δώσει τα κλειδιά των αποδυτηρίων.

Πώς όμως προέκυψε το deal με τον Παναθηναϊκό και γιατί ήρθε το αντίο λίγο μετά την τρομερή επιτυχία με το νταμπλ; Ο Ιτζάκ Σουμ ρωτήθηκε για αυτά στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και δεν δίστασε να δώσει απαντήσεις.

"Ο Τζιοβάνι Ρούσο ήρθε, μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε πως με ζητάνε από τον Παναθηναϊκό. Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα.

Του λέω, είναι ο Ίγκαν Σίλον έξω; Μετά από 15 λεπτά με ζήτησαν στο τηλέφωνο. Δεν θέλω να μιλήσω για τα λεφτά, απλά θα πω ότι μου πρόσφεραν 10 φορές τα χρήματα που έπαιρνα στη Μακάμπι Χάιφα.

Με πρότεινε ο Ρούσο και ο Πάρλα και μετά αυτοί έμαθαν τα πάντα για μένα. Ήξεραν όλες τις λεπτομέρειες, μέχρι και με ποιους έτρωγα τις Παρασκευές", είπε ο Ισραηλινός τεχνικός.

Όσο για το διαζύγιο λίγο μετά την έναρξη της δεύτερης σεζόν του στον πάγκο των πρασίνων, δήλωσε με νόημα: "Το λάθος μου ήταν που πίστευα ότι ήμουν πιο ισχυρός από τον μάνατζερ Βέλιμιρ Ζάετς και τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι εκείνοι που μπορούν να κάνουν τα πράγματα με τον τρόπο τους. Αν δεν το κάνεις, φεύγεις! Ακόμα κι αν έχεις κατακτήσει ένα νταμπλ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ