ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σουάρεθ: "Ο Λαουτάρο πρέπει να μείνει στην Ίντερ"

Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring the opening goal of his team during the group F Champions League soccer match between F.C. Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring the opening goal of his team during the group F Champions League soccer match between F.C. Barcelona and Inter Milan at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο Ισπανός θρύλος και πρώην κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Λουίς Σουάρεθ παραχώρησε συνέντευξη στην "Gazzetta dello Sport" και συμβούλεψε τον Λαουτάρο Μαρτίνες να παραμείνει στην Ίντερ παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του.

O Λαουτάρο Μαρτίνες αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Μπαρτσελόνα ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Αργεντινός σταρ της Ίντερ έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική χρονιά και θεωρείται ιδανικός για να πλαισιώσει τους Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Αντουάν Γκριεζμάν.

Ωστόσο, ο θρύλος της Μπαρτσελόνα και της Ίντερ και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας το 1960, Λουίς Σουάρεθ έχει διαφορετική άποψη και την εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην " Gazzetta dello Sport". O παλαίμαχος μεσοεπιθετικός προέτρεψε τον Λαουτάρο να παραμείνει προς το παρόν στους "νερατζούρι", καθώς δεν θα έχει την ίδια δημοφιλία και προβολή στην Μπαρτσελόνα.

"Αν ήμουν εκείνος, δεν θα άλλαζα ομάδες. Η απόφαση να μείνει ή όχι είναι περίπλοκη. Όταν σε καλεί ο Μέσι τότε είναι εύκολο να το σκεφτείς. Ωστόσο, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που είναι ακόμα νέος και έχει όλο το χρόνο να αναζητήσει νέες προκλήσεις στο μέλλον", σχολίασε αρχικά, ενώ στη συνέχεια έδωσε μία συμβουλή στον 22χρονο φορ της Ίντερ: "Ας πούμε την αλήθεια, δεν έχει λιγότερη προβολή στην Ισπανία σε σχέση με την Ίντερ. Θέλω να του δώσω μία συμβουλή: μείνε εκεί που είσαι".

Photo Credits: AP Photo/Emilio Morenatti

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ