ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σουάρες: Οι τέσσερις ομάδες για τον Ουρουγουανό

Σουάρες: Οι τέσσερις ομάδες για τον Ουρουγουανό

Ο Λουίς Σουάρες θα αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα αυτή τη μεταγραφική περίοδο και σύμφωνα με καταλανικό δημοσίευμα, τέσσερις ομάδες έχουν προσεγγίσει τον Ουρουγουανό επιθετικό.

Την περίπτωση του Λουίς Σουάρες εξετάζουν τέσσερις ομάδες, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport. Πρόκειται για τον Άγιαξ και τρεις ιταλικές: Ίντερ, Μίλαν και Λάτσιο. Ο 33χρονος Ουρουγουανός επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ρόναλντ Κούμαν.

Πιο θερμός είναι ο Αίαντας, καθώς πριν δρομολογηθούν οι εξελίξεις περί αποχώρησης του Σουάρες από το Καμπ Νου, προσέγγισε τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή για να τον κάνουν δικό τους. Ο Σουάρες έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα για έναν ακόμη χρόνο, με την αυτόματη δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου, αν συμπλήρωνε ορισμένο αριθμό συμμετοχών με τους “Μπλαουγκράνα”.

Η αλήθεια είναι ότι στο άκουσμα της είδησης ότι ο Λουίς Σουάρες δεν είναι στα πλάνα του Κούμαν, πολλές ομάδες της Ευρώπης ψάχνονται για τον Ουρουγουανό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ