ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σόου Νεϊμάρ στη συνέντευξη Τύπου μαζί με το γιο του!

Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP PHOTO/PATRICK SEMANSKY

Παραμονή του διεθνούς φιλικού με την Ουρουγουάη στο Λονδίνο, ο ηγέτης της Βραζιλίας Νεϊμαρ κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα με τη βοήθεια του... γιου του (VIDEO).

Τα μίντια έχουν τρυπώσει αρκετές φορές στην προσωπική ζωή του Νεϊμάρ θέλοντας να μαθαίνουν τα πάντα για τις συντρόφους τους και η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν μένει κρυφό από αυτά, αν κρίνει κανείς από το γεγονός πως άπαντες γνώριζαν για την επί χρόνια σύντροφό του Μπρούνα Μαρκεζίνε.

Αυτό όμως που δεν ξέρουν όλοι είναι πως ο 26χρονος Βραζιλιάνος είναι ήδη μπαμπάς αν και δεν είναι παντρεμένος, με τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να έχε αποκτήσει έναν γιο από τη σχέση που είχε στο παρελθόν με την Καρολίνα Ντάντας.

Σόου Νεϊμάρ στη συνέντευξη Τύπου μαζί με το γιο του!

Ο καρπός του έρωτά τους πήρε το όνομα Ντάβι Λούκα, με τον ξανθό άγγελο του "Νέι" να κάνει μάλιστα την εμφάνισή του στο περιθώριο του αγώνα της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη στο Λονδίνο και να κλέβει την παράσταση.

Βλέπετε, ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου για να μιλήσει για το ματς και εκεί ήταν και το παιδί του, που δεν ήθελε να κάτσει στην άκρη σε μία καρέκλα αλλά ανέβηκε μαζί του στο βήμα για να μιλήσει, ενθουσιασμός από την παρουσία στην αίθουσα δημοσιογράφων, καμερών και μικροφώνων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ