ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοκαριστικό video με τις τελευταίες στιγμές του Λομάκιν, πριν πεθάνει από το ψύχος

Σοκαριστικό video με τις τελευταίες στιγμές του Λομάκιν, πριν πεθάνει από το ψύχος

Σοκαριστικό video ρίχνει φως στον μυστηριώδη θάνατο του 18χρονου ποδοσφαιριστή της Λοκομοτίβ Μόσχας, Αλεξέι Λομάκιν, που παραπατούσε στο χιόνι πριν πέσει στο ποτάμι.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβ Μόσχας, Αλεξέι Λομάκιν, βρέθηκε νεκρός στη Μόσχα στις 3/12. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 18χρονος κατέληξε εξαιτίας υποθερμίας. Και τελικά έτσι έγινε.

Ωστόσο μετά το σοκαριστικό video που βγήκε στη δημοσιότητα και δείχνει τον Λομάκιν στις τελευταίες του στιγμές, πριν πέσει στο ποτάμι, ο άτυχος νεαρός φαίνεται να παραπατά στο χιόνι για λίγα λεπτά, σαν να βρίσκεται υπό την επήρεια κάποιας ουσίας.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας δεν έχουν γίνει γνωστά και μόνο μετά από αυτά θα γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Λομάκιν στο ποτάμι. Πάντως η μητέρα του είχε καταγγείλει στις Αρχές ότι ο γιος της έκανε χρήση μίας ουσίας (για ιατρικούς λόγους) η οποία τον έκανε να συμπεριφέρεται περίεργα.

Το άψυχο κορμί του 18χρονου εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του. Στο video φαίνεται και μια αλεπού να σέρνει το μπουφάν που φορούσε ο Λομάκιν τη μοιραία νύχτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ