ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σισέ για Γ' Ελβετίας

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Σισέ EUROKINISSI SPORTS

Η Yverdon, ομάδα τρίτη κατηγορία Ελβετίας, θέλει να αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο πρόεδρος Mario Di Pietrantonio παραδέχτηκε ότι συζητά με τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού και με τον εκπρόσωπό του.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται μια και καλή από τη δράση. "Μου άρεσε που ήμουν ποδοσφαιριστής. Μέχρι στιγμής, η μπάλα ήταν όλη η ζωή μου. Θα μου άρεσε να συνεχίσω, παρά τη διακοπή της καριέρας μου, αλλά οφείλω να αποδεχθώ σήμερα ότι το ποδόσφαιρο τελείωσε για μένα" είχε δηλώσει στη γαλλική έκδοση της ιστοσελίδας "Yahoo Sport".

Λίγους μήνες μετά, ο πρόεδρος της Yverdon, Γ' Ελβετίας, βγήκε και δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να πάρει στην ομάδα του τον 36χρονο Γάλλο. "Είναι ένας ποδοσφαιριστής που με ενδιαφέρει. Υπάρχει συζητήσηση μαζί του και με τον μάνατζέρ του, αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα βέβαιο".

Τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού ήταν η ερασιτεχνική Saint-Pierroise, στην οποία υπέγραψε συμβόλαιο ενός μήνα, τον Σεπτέμβριο του 2015.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ