ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιμεόνε: "Το ψαλιδάκι του Φρανσεσκόλι ήταν καλύτερο από του Ρονάλντο"

Atletico Madrid's coach Diego Simeone looks on prior to the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 4, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Atletico Madrid's coach Diego Simeone looks on prior to the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Atletico Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 4, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σχόλιο για το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον της Γιουβέντους έκανε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, υποστηρίζοντας πως το ψαλιδάκι του Έντσο Φρανσεσκόλι ήταν καλύτερο. (VIDEO)

Η πιο πολυσυζητημένη φάση του τελευταίου διημέρου είναι αναμφίβολα το εντυπωσιακό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην εκτός έδρας νίκη με 3-0 εναντίον της Γιουβέντους για τα προημιτελικά του Champions League.

Ήταν φυσιολογικό, λοιπόν, να ερωτηθεί και ο Ντιέγκο Σιμέονε για τη φάση. Ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν την αναμέτρηση της ομάδας του εναντίον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα προημιτελικά του Europa κλήθηκε να καταθέσει τη γνώμη του.

"Το γκολ του Ρονάλντο ήταν για εκείνους που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Ήταν μια φανταστική έκφραση της ομορφιάς του αθλήματος. Αρκετοί έχουν ξεχάσει αυτό που πέτυχε ο Ντιέγκο Κόστα εναντίον της Χετάφε", ανέφερε, ενώ όταν ρωτήθηκε για το ποιο θεωρεί ο ίδιος το κορυφαίο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, τόνισε:

"Έχω δει πολλά, αλλά το κορυφαίο νομίζω πως είναι του Φραντσεσκόλι στο Ρίβερ Πλέιτ – εθνική Πολωνίας 5-4 το 1986".

Ο συγκεκριμένος φιλικός αγώνας διεξήχθη στις 8 Φεβρουαρίου του 1986 στην πόλη Μαρ Ντελ Πλάτα της Αργεντινής. Ο Έντσο Φρανσεσκόλι, με θητεία σε Μαρσέιγ και Κάλιαρι, αγωνιζόταν τότε με την φανέλα της Ρίβερ και είχε πετύχει γκολ με ανάποδο ψαλίδι εναντίον του εθνικού συγκροτήματος της Πολωνίας.

Θυμηθείτε το γκολ του Φρανσεσκόλι:

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το γκολ της ζωής του: Ανεπανάληπτο "ψαλίδι" ο Ρονάλντο
Πήδηξε στο Θεό ο Κριστιάνο Ρονάλντο!
Πώς αντέδρασαν συμπαίκτες και αντίπαλοι στο "ψαλίδι" του Ρονάλντο
Κι όμως, το πρώτο γκολ του Κριστιάνο με ψαλιδάκι!
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ