ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σεβίλλη: Στο κατόπι του Ντιέγκο Κάρλος Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ

Σεβίλλη: Στο κατόπι του Ντιέγκο Κάρλος Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ

Η Σεβίλλη έχει βγάλει στην βιτρίνα τον Ντιέγκο Κάρλος, με τις Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Η Σεβίλλη δεν είναι σύλλογος που φημίζεται για τις πωλήσεις που έχει κάνει, ωστόσο οι νέες οικονομικές συνθήκες που έφερε ο κορονοϊός στο ποδόσφαιρο βάζουν τους Ανδαλουσιανούς σε δεύτερες σκέψεις. Ένας από τους παίκτες που έχει τραβήξει τα βλέμματα των γιγάντων της Ευρώπης, είναι ο 27χρονος στόπερ Ντιέγκο Κάρλος.

Σύμφωνα με την Marca, την περίπτωση του Ντιέγκο Κάρλος εξετάζουν οι Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ, ενώ τον παρακολουθεί και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ωστόσο έχει ξεχωρίσει άλλες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας. Ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει ρήτρα αγοράς 75 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δύσκολα θα δώσει κάποια από τις δύο ομάδες. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Σεβίλλη δεν θα ήταν αρνητική να τον παραχωρήσει με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ο δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο με την Σεβίλλη μέχρι το 2024. Τον έκανε δικό της από την γαλλική Ναντ το περσινό καλοκαίρι αντί 15 εκατομμυρίων ευρώ. Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε 40 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρωτάθλημα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πρόκριση των Σεβιγιάνων στο Champions League της ερχόμενης περιόδου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ