ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σέρτζι Ρομπέρτο: "Περίμενα να είμαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά το είδα από την τηλεόραση"

FC Barcelona's Sergi Roberto reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Sociedad at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 15, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Sergi Roberto reacts during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Sociedad at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, April 15, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Σέρτζι Ρομπέρτο τόνισε πως περίμενε να βρίσκεται με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά τελικά το είδε από την τηλεόραση.

Με απόλυτη ειλικρίνεια μίλησε στο "ESPN" ο Σέρτζι Ρομπέρτο. Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε για την μη παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη φανέλα της Ισπανίας και αποκάλυψε πως ήταν κάτι που δεν το περίμενε.

Συγκεκριμένα, Σέρτζι Ρομπέρτο τόνισε: "Πραγματικά νόμιζα ότι θα με καλούσαν. Δεν ήμουν στην αποστολή, άρα είχα μια καλή ευκαιρία να κάνω μεγαλύτερες διακοπές και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να δω το Παγκόσμιο Κύπελλο από την τηλεόραση".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος είναι ο νέος κόουτς της Εθνικής Ισπανίας και τόνισε: "Πάντα έλεγα ότι ο Λουίς Ενρίκε έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου και με την Μπαρτσελόνα Β’ και με την πρώτη ομάδα. Τώρα είναι προπονητής της Ισπανίας, όμως εγώ απλώς θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και αν τελικά κληθώ από τον Λουίς θα είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά αυτό εξαρτάται από την απόδοσή μου στην Μπαρτσελόνα".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ