ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ομάδα του Λουξεμβούργου ο Μαλουντά!

Σε ομάδα του Λουξεμβούργου ο Μαλουντά!

Στην Ντιφερντάνζ, ομάδα πρώτης κατηγορίας στο Λουξεμβούργο, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην μεσοεπιθετικός των Λιόν και Τσέλσι, Φλοράν Μαλουντά.

Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο επιστρέφει ο Φλοράν Μαλουντά. Ο 37χρονος, με μακρά θητεία σε Λιόν και Τσέλσι, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιφερντάνζ του Λουξεμβούργου.

Ο Γάλλος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τους επόμενους έξι μήνες, αποτελώντας τον κορυφαίο, ίσως, ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί στο Λουξεμβούργο.

Τελευταία του ομάδα στην Ευρώπη η Μετς, πριν αγωνιστεί σε Ινδία και Αίγυπτο, με τις φανέλες τωνDelhi DynamosκαιWadi Deglaαντίστοιχα.

Ο Γάλλος, με 80 συμμετοχές στους "τρικολόρ", περιμένει την απόφαση του CAS για την ποινή δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί σε διεθνές επίπεδο, παίζοντας για την Γαλλική Γουϊάνα στο περασμένο Gold Cup.

"Έψαχνε για μια ομάδα να προπονείται και συμφωνήσαμε να έρθει εδώ και να μας βοηθήσει μέχρι το καλοκαίρι. Ο Φλοράν θα μας ενισχύσει στην προσπάθεια που κάνουμε για έξοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα", δήλωσε ο πρόεδρος της Ντιφερντάνζ, Φαμπρίτσιο Μπέι.

Η Ντιφερντάνζ βρίσκεται στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος με 17 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά τουEuropa League.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ