ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ομάδα της Μάλτας ο Τζακάρντο

Σε ομάδα της Μάλτας ο Τζακάρντο

Στους Hamrun Spartans, που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Μάλτας, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κριστιάν Τζακάρντο, ο οποίος το 2006 στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Ιταλίας.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Κριστιάν Τζακάρντο εξέπληξε με την απόφασή του να γνωστοποιήσει -μέσω LinkedIn- τη διαθεσιμότητά του. O παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Ιταλίας το 2006, διέκοψε τη συνεργασία του με τη Βιτσέντζα, ένα χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του και βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Μάλιστα, λίγες ημέρες αργότερα είχε αποκαλύψει πως ελληνική ομάδα τον προσέγγισε, βλέποντας την ανάρτηση στο δημοφιλές social media. Τελικά, φαίνεται πως η ανάρτηση έκανε... δουλειά, αφού τελικά ο Ιταλός στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα Μάλτας και τους Hamrun Spartars, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Την περυσινή σεζόν, με τη Βιτσέντζα, πραγματοποίησε 25 συμμετοχές, μοιράζοντας και δύο ασίστ. Κατά το παρελθόν, έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των Μπολόνια, Σπέτσια, Παλέρμο, Πάρμα και Κάρπι. Οι Hamrun Spartars αγωνίζονται στην Premier League και βρίσκονται στην 6η θέση με 10 βαθμούς, ύστερα από έξι αγωνιστικές.

Η ανακοίνωση των Hamrun Spartans:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ