ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαρώνουν τα κορίτσια της Μπενφίκα: ρεκόρ με 32-0, συνολικά 293-0 γκολ σε 15 ματς

Σαρώνουν τα κορίτσια της Μπενφίκα: ρεκόρ με 32-0, συνολικά 293-0 γκολ σε 15 ματς

Η ομάδα που δεν έχει φέτος ούτε έναν αντίπαλο στα μέτρα της σε όλη την Ευρώπη είναι η γυναικεία της Μπενφίκα που στην πρώτη της σεζόν βάζει από... 20 γκολ και πάνω ανά παιχνίδι (VIDEO).

Τι και αν δεν επέτρεψαν στην γυναικεία ομάδα της Μπενφίκα στην πρώτη σεζόν της ιστορίας της να αρχίσει το ταξίδι της από τα μεγάλα σαλόνια αλλά από τη δεύτερη κατηγορία, λόγω σχετικού κανονισμού;

Οι "αετοί" δημιούργησαν μία ομάδα-όνειρο που έχει στο ρόστερ της αρκετές διεθνείς και τα αποτελέσματα φαίνονται εδώ και μερικούς μήνες, με την Μπενφίκα να συντρίβει κάθε αντίπαλο με αστρονομικά σκορ και να μετράει αντίστροφα για να βρεθεί από τη νέα σεζόν στην κατηγορία των μεγάλων.

Προς το παρόν κοντεύει να φτάσει τα 300 γκολ στο ενεργητικό της στη δεύτερη κατηγορία (μετράει ήδη 293), την ώρα που δεν έχει δεχτεί ούτε ένα, με το τελευταίο της παιχνίδι στο Estádio da Tapadinha να είναι ιστορικό.

Και αυτό γιατί κονιορτοποίησε με 32-0 την δύσμοιρη CP Pego για την 15η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας του εθνικού πρωταθλήματος (δέκα γκολ η Νταρλέν), με το σκορ μάλιστα αυτό να είναι το μεγαλύτερο που έχει σημειωθεί ποτέ στο γυναικείο ποδόσφαιρο της Πορτογαλίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ