ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάρα Καρμπονέρο: Τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τη σύζυγο του Κασίγιας

Spanish TV presenter and sports journalist Sara Carbonero is presented as the new image of Women Secret at Villa Magna Hotel in Madrid, Spain, Wednesday September 11, 2013. (AP Photo/Abraham Caro Marin)
Spanish TV presenter and sports journalist Sara Carbonero is presented as the new image of Women Secret at Villa Magna Hotel in Madrid, Spain, Wednesday September 11, 2013. (AP Photo/Abraham Caro Marin) AP

Ξεκινάει μία ακόμη περιπέτεια για τη ζωή της Σάρα Καρμπονέρο, μετά το έμφραγμα του Ίκερ Κασίγιας, αφού η δημοσιογράφος πάσχει από καρκίνο. Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τα πιο σημαντικά στοιχεία στη ζωή της ρεπόρτερ.

Η ζωή της Σάρα Καρμπονέρο είναι ταγμένη στην αθλητική δημοσιογραφία, αλλά και στον σύζυγό της, τον Ίκερ Κασίγιας. Η σχέση τους έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα διεθνή Μέσα, όμως τον τελευταίο μήνα δυστυχώς βρίσκονται στην επικαιρότητα λόγω προβλημάτων υγείας.

Η αθλητική ρεπόρτερ εισέρχεται σε μία δύσκολη περιπέτεια και το Sport24.gr σας παρουσιάζει τα 5 που πρέπει να ξέρεις γι' αυτήν.

1. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΣΙΓΙΑΣ

Η μεγάλη αγάπη της Σάρα Καρμπονέρο είναι η αθλητική δημοσιογραφία. Στο 3ο της έτος σε πανεπιστήμιο της Μαδρίτης, όπου σπούδαζε το επάγγελμα, έκανε την πρακτική της στον ραδιοφωνικό σταθμό της εφημερίδας "Marca". Έπειτα από έξι μήνες την προσέλαβαν, με αποτέλεσμα να γίνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Η καριέρα της συνεχίστηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο "Telecinco", όπου έμεινε 15 χρόνια παρουσιάζοντας αθλητικά προγράμματα. Η καριέρα της, ωστόσο, σημαδεύτηκε από μία είδηση που διαμόρφωσαν κάποιες αγγλικές εφημερίδες. Το 2010 είχε σταλεί στην αποστολή κάλυψης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στην Νότια Αφρική. Στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων, η Ισπανία έχασε από την Ελβετία, έπειτα από λάθος του Κασίγιας.

Πολλοί τότε κατηγόρησαν την Καρμπονέρο ότι απέσπασε την προσοχή του Κασίγιας και εκείνος υπέπεσε σε λάθος, καθώς το συνεργείο της βρισκόταν κοντά στην ισπανική εστία. Οι αγγλικές εφημερίδες αναπαρήγαγαν το θέμα συνεχώς, με τους Ισπανούς δημοσιογράφους να υπερασπίζονται τη συνάδελφό τους.

2. ΤΟ ΦΙΛΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Παρά το συμβάν στο παιχνίδι με την Ελβετία, ο Κασίγιας αποκάλυψε τη σχέση του με τη Σάρα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010. Η Ισπανία είχε κατακτήσει μόλις τον τίτλο απέναντι στην Ολλανδία και ο "Άγιος Ίκερ" θα έκανε δηλώσεις στην Καρμπονέρο.

Φυσικά η χαρά του ήταν τόσο μεγάλη, που ο ίδιος δεν κρατήθηκε και την φίλησε. Η όμορφη δημοσιογράφος και ο Κασίγιας βρίσκονταν σε σχέση πριν από το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής. Το 2014 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί , ενώ δύο χρόνια αργότερα έφεραν στον κόσμο δεύτερο και παντρεύτηκαν σε μυστικό γάμο χωρίς καλεσμένους.

Αφού το καλοκαίρι του 2015 ο Κασίγιας πήρε μεταγραφή στην Πόρτο, η Σάρα μετακόμιζε μαζί του στην Πορτογαλία, χωρίς όμως να αφήνει παράλληλα την αγαπημένη της δουλειά.

3. Η ΠΙΟ SEXY ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟ 2009

Εκτός από καλή δημοσιογράφος η Καρμπονέρο έχει και άλλες επιτυχίες που βασίζονται στην εμφάνισή της. Το 2009 μάλιστα κέρδισε τον τίτλο της πιο sexy ρεπόρτερ του κόσμου από την αμερικανική έκδοση του περιοδικού "For Him Magazine".

Μάλιστα το περιοδικό φτιάχνει και άλλες τέτοιες λίστες με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη. Επιπλέον, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Askmen.com" βρίσκεται στο Top 99 με τις πιο επιθυμητές από τους άντρες γυναίκες στον πλανήτη.

4. ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΤΟΥ ΚΑΣΙΓΙΑΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ

Η Σάρα είναι πάντα στο πλάι του Ίκερ Κασίγιας και στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Μόλις έμαθε το έμφραγμα μυοκαρδίου του συζύγου της παράτησε τη δουλειά της στην Ισπανία και μετέβη αμέσως στο Πόρτο, προκειμένου να βρίσκεται κοντά του.

Ανέβασε φωτογραφία μαζί του από το νοσοκομείο διαβεβαιώνοντας τους πάντες ότι όλα είναι καλά, ενώ κοινοποίησε και ένα συγκινητικό μήνυμα το οποίο έγραφε: "Όλοι φοβηθήκαμε. Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση και για τα μηνύματα σας. Όπως μου είπε ένας καλός μου φίλος σήμερα, η ζωή κάποιες φορές έχει έναν περίεργο τρόπο να μας υπενθυμίσει να απολαμβάνουμε κάθε της στιγμή".

Spanish goalkeeper Iker Casillas, with his wife Sara Carbonero, leaves a hospital in Porto, Portugal, Monday, May 6, 2019. Veteran goalkeeper Iker Casillas had a heart attack during a training session with his Portuguese club FC Porto and was hospitalized May 1. (AP Photo/Luis Vieira)
Spanish goalkeeper Iker Casillas, with his wife Sara Carbonero, leaves a hospital in Porto, Portugal, Monday, May 6, 2019. Veteran goalkeeper Iker Casillas had a heart attack during a training session with his Portuguese club FC Porto and was hospitalized May 1. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Φυσικά, όταν ο Κασίγιας πήρε το εξιτήριο, οι δημοσιογράφοι που τον περίμεναν στην έξοδο του νοσοκομείου τους είδαν να βγαίνουν χαρούμενοι μαζί πιασμένοι χέρι-χέρι.

5. Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ενώ μία περιπέτεια τελείωσε, μία άλλη άρχισε για τη Σάρα Καρμπονέρο. Τρεις εβδομάδες μετά το έμφραγμα του συζύγου της, η ίδια αποκάλυψε ότι δίνει τη δική της μάχη απέναντι στον καρκίνο. Ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι χρειάστηκε να υποβληθεί εσπευσμένα σε επέμβαση για την αφαίρεση κακοήθους όγκου και τώρα πλέον αναρρώνει.

"Χωρίς να έχουμε ακόμα ξεπεράσει το ένα σοκ, η ζωή μας αιφνιδίασε ξανά. Αυτή τη φορά είμαι εγώ, αυτή η λέξη με τα έξι γράμματα που δυσκολεύομαι ακόμα να γράψω. Λίγες ημέρες νωρίτερα, κατά τη διάρκεια ενός ιατρικού ελέγχου, οι γιατροί βγήκαν έναν όγκο στις ωοθήκες και χρειάστηκε να υποβληθώ σε εγχείριση. Όλα εξελίχτηκαν κανονικά και ευτυχώς το προλάβαμε όμως έχω ακόμα μερικούς μήνες που χρειάζεται να παλέψω και να ανταποκριθώ στη θεραπεία. Είμαι ήρεμη και έχω αυτοπεποίθηση ότι όλα θα πάνε καλά.

Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι σκληρός αλλά το τέλος θα είναι αίσιο. Έχω την υποστήριξη της οικογένειάς μου και των φίλων μου και μία σπουδαία ιατρική ομάδα. Επωφελούμαι από τη στιγμή για να ζητήσω από τους συναδέλφους μου δημοσιογράφους να δείξουν το σεβασμό και την κατανόηση που μου έδειχναν πάντα, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες και ευαίσθητες στιγμές για μένα και την οικογένειά μου" ανέφερε το μήνυμα της Σάρα Καρμπονέρο

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ