ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάντος: "Τραυματικό να μην μπορώ να αποχαιρετήσω τη μητέρα μου"

Portugal coach Fernando Santos looks out from the bench prior the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Serbia and Portugal, on the stadium Rajko Mitic in Belgrade, Serbia, Saturday, Sept. 7, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Portugal coach Fernando Santos looks out from the bench prior the Euro 2020 group B qualifying soccer match between Serbia and Portugal, on the stadium Rajko Mitic in Belgrade, Serbia, Saturday, Sept. 7, 2019. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Φερνάντο Σάντος, με ανάρτηση στα social media, ευχαρίστησε τον κόσμο για τα συλλυπητήρια για το χαμό της μητέρας του, ενώ τόνισε πως είναι τραυματικό να μην μπορεί να πει το ύστατο χαίρε εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Φερνάντο Σάντος καθώς η μητέρα του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλία, Μαρία ντε Λούρδες απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών. Η εκλιπούσα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, τα οποία δεν κατάφερε να νικήσει, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Λίγες ημέρες μετά την είδηση του θανάτου της, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας ευχαρίστησε τον κόσμο για τα συλλυπητήρια μέσω ανάρτησης στα social media, ενώ τόνισε πως είναι τραυματικό να μην μπορεί να πει το ύστατο χαίρε εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού.

"Για άλλη μια φορά είμαι εδώ για να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμπαράστασή σας και τα μηνύματά σας για τη μητέρα μου.

Το σώμα της μπήκε χθες στο χώμα, αλλά έχω την βεβαιότητα ότι η ψυχή της θα αναπαυθεί στα χέρια του ΠΑΤΕΡΑ. Θα πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι εξαιτίας των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία ο μη αποχαιρετισμός είναι τραυματικός.

Για αυτόν τον λόγο να προσέχετε ώστε γρήγορα να βγούμε από όλη αυτή την κατάσταση.

Μια δυνατή αγκαλιά", αναφέρει το συγκινητικό μήνυμα του Σάντος.

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ